Moram priznati da mi je to jako čudno. Hožeš reći da ti ne radi i dalje nakon soft reseta ili hard reseta? Jer nakon hard reseta (bez ikakvih backupa) dobivaš čist mobitel s tvorničkim postavkama.Izvorno postao pobudali
Moram priznati da mi je to jako čudno. Hožeš reći da ti ne radi i dalje nakon soft reseta ili hard reseta? Jer nakon hard reseta (bez ikakvih backupa) dobivaš čist mobitel s tvorničkim postavkama.Izvorno postao pobudali
MDA Compact IV
Dali se može na MDA Compact instalirat PocketTran ili neki drugo EN-HR,IT-HR riječnik.
Na ovom linku http://www.tranexp.hr/PocketTran.html taj program i modele koji ga podržavaju, pa dal moze netko reči dal ga podržava MDA jer ga nema na listi
Dali postoji uopce T-Mobile MDA compact i MDA Compact II ili su to isti uređaji, koje na nekim linkovima drugacije zoveju?
Postoje oba i nisu isti uređaji. Imaš na ovome forumu temu o MDA Compact II pa možeš pogledati kompletne tehničke pojedinosti. Razlika koja bi tebe ovdje zanimala je da MDA Compact II ima WM 2005 OS.Izvorno postao niki
MDA Compact IV
MDA Compact je PocketPC uređaj s Windows Mobile 2003SE. Dakle Compact može pokretati sve PPC programe za 2003SE i prijašnje OSeve, kao uobičajen PPC s 2003SE.Izvorno postao niki
Vidim da su naveli dosta modela. Ne treba te brinuti ako su pojedine zaboravili dodati.
Na stranicama vele ovo:
Dakle, program bi trebao raditi.Radi na uređajima kompatibilnim sa Windows CE, Pocket PC, Pocket PC 2002, Windows Mobile 2003 i Windows Mobile 5.0 operativnim sustavom.
MDA Compact IV
Da, ne radi nakon hard reseta, napravit cu opet hard reset ovih dana samo malo da pospremmim tel, a ako ne bude radio probat cu flash-nut Rom kao sto sam radio kod prevodjenja sa njemackog. Windows media pl. radi normalno sa ostalim formatima kao i ostale aplkacije.Izvorno postao mach1
Moze li se negdje u folderima pronaci dokument koji sadrzi sve kontakte?
Ako bi radio hard reset da se malo osiguram sto se brojeva tiče.
Ako bi radio hard reset napravi si ili backup(preporučam Sprite Backup) ili napravi permanent save za Contacts. Inače neznam dali postoji folder/file u kojemu su svi contactsi prije bi rekao da se to nalazi negdje u database folderuIzvorno postao Pobudali
Probaj si instalirati najnoviji bluetooth stack, njega ćeš naći na Xda developers forumu(u mom sigu ti je link)Izvorno postao krunosss
Bookmarks