imali možda negdje u hrvatskoj da se nabavi ta SD gps kartica i TomTom recimo 5. verzija
imali možda negdje u hrvatskoj da se nabavi ta SD gps kartica i TomTom recimo 5. verzija
Da li je moguće upaliti compact a da nije umetnuta sim kartica?
Naravno! Bez sim kartice (odnosno s isključenim Radio dijelom) mobitel se ponaša kao kad se izabere Fly mode (o kojem sam pričao). U tom slučaju mobitel je i dalje potpuno funkcionalan PocketPC uređaj! Jedina razlika je, naravno, što se ne mogu slati i primati SMS poruke ili telefonski pozivi.Izvorno postao particle
MDA Compact IV
odlično. Moći ću petljati po njemu dok ne stigne kod...
Jučer sam kupio MDA_compact.....Stvar je zver....Prvo sam bio u t centru u Vukovarskoj i nakon 45 min čekanja su mi rekli da ih više nema...grr.
Kažem da zovu na Cvjetni i.......imaju........trk odnosno voz tamo i žena mi veli da je to zadnji da ih više nemaju, da su ih naručili ali kad će doći neznaju...
I sad ja doma prčakm po njemu i nemam mira te odlučio ga ja unlockati pomoću fore s XDa. Ko će čekati i natezati se s T-mobilom.. Skinem fajlove i slijedim upute i................................................. ....................OTKLJUČANOOOOOOOOOO...
he he. Dakle stvar radi...Danas kupujem karticu i bacam se na programe...![]()
To je jako dobra vijest! Čestitam na otljučavanju Compacta.Izvorno postao particle
Pozdrav
MDA Compact IV
evo malo žicam...Mach1 možeš mi molim te poslati cab installer i plavizub fix.....
Hvala... Ako se malo zbrukam glede programa ne se ljutiti još sam novi.....
Sorry mach1, zanam da te svi novi gnjave...trudit ću se svesti to na minimum![]()
Ja nisam našao SD GPS ili Tom-Tom u HR. Ako netko je molim neka napiše gdje.Izvorno postao Frane
MDA Compact IV
Bookmarks