Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 414

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    SE C902, HTC desire
    Operater
    Flex Team 700
    Bodovi
    10.798
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.798, Nivo: 24
    Bodovi: 10.798, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

T-mobile laže u vezi unlocking uređaja

Evo danas išao si kupit Compact napokon. Dođem ja tamo kažu mi da ima raspoloživih uređaja(ja si mislim super), kažem da ću kupit i pitam ih dali mi oni mogu potvrdit ono za otključavanje uređaja. E tu nastaju problemi, tip mi je rekao da nije čuo za to tj da su bili samo određeni slučajevi kod navodno skupljih uređaja(kao da 3300kn nije skupo) te da se pisala molba a kodovi da su ljudima stizali tek za mjesec ili dva. Uglavno tip je počeo zvati neke tamo svoje preko telefona i nitko mu ništa nije znao reći(moram priznati da tip koji me usluživao je bio više nego susretljiv), ja sam rekao da mi da pristup kompu da mu pokažem e-mail, ali tip mi je rekao da to nebi imalo nažalost nikakav utjecaj.

Uglavno nakon što sam tim pitanjem podigao veliku frku(u centru i službi za korisnike), tražili su me broj telefona, i rezervirali mi uređaj na 5 dana te su mi rekli da će me netko u tih 5 dana kontaktirati i znati odgovor.

Ako nebudu mi mogli otključat uređaj onda će stari zaposlit frenda koji radi u t-mobileu, pa ćemo vidjeti dali on može otključati uređaj a da ne gubim garanciju.

= Citat = Izvorno postao mach1
    Mislim da se ne moraš bojati. Do sad je mob odlokan besplatno svima koji su uzeli samo uređaj i zatažili unlocking.
    @mach1 E vidiš ako je to tako kako to da onda su meni srali. Jeli imaš nekog frenda ili poznanika pa to znaš ili si sam nekaj načuo. Možda je moguće da taj koji radi u službi za korisnike to radi na svoju ruku da sj*** t-mobile .
    Zadnji uredio Skyward : 10-10-2005 u 20:55

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Windows Mobile Programiranje
    By sstrizic in forum Motorola
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 12-02-2005, 15:38
  2. Motorolafan.com-New mobile craze!
    By motorolafan in forum Motorola
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 20-07-2003, 12:25
  3. C60-nasljednik C55