pozdrav svima na forumu! i unaprijed se ispričavam, ako je koje pitanje glupo, jer nemam pojma o pda uređajima...
već duže vrijeme pratim rasprave o mda compactu i vrlo sam blizu odlasku u tmobile, pa da i ja uživam u compactu, ali me muči nekoliko stvari:
-budući da nikad nisam imao pda, neznam kako je to kuckati po ekranu, tj. može li se prstima ili se mora baš uvijek nabadati stylusom, te koliko je vama, ponosnim compactovcima kompliciranije napisati poruku na compactu nego na običnom mobitelu.
-razgovor - vidio sam da se neki žale na glanoću(zapravo tišinu) zvuka prilikom razgovora? možete li mi reći da li je to uvijek izraženo ili samo ponekad? znači li to da se npr. ne čuje sugovornika/sugovornik vas ne čuje ako razgovarate vani na ulici?
-igre- ako imate koju sliku kako igre izgledaju na compactu, te koliko se vi igrate? isto tako sam pročitao da baš nije pogodan za igre(ne sjećam se baš, ali bilo je riječi o tipkama nekim... ), pa me zanimaju vaša iskustva, jer dosta putujrm svakodnevno busom, pa se već vidim kako rasturam neku gamad na compactu :-)
zahvaljujem na odgovorima!

Odgovori uz citat
Bookmarks