= Citat = Izvorno postao mach1
Čestitam na Compactu! I dobar ti je signature No nemoj toliko kuditi T-mobile. Već i sama činjenica da će ti otkodirati mob besplatno je hvalevrijedna. Btw, druge mobitele ne otkodiravaju besplatno, ako se ne varaju :-)
Hvala, bas sam se mucio da napravim dobar signature
Ovi iz T-Mobile-a jos mi nisu odgovorili... Mah... Ako ne budu do cetvrtka/petka cu ih nazvati... Ok, fair je to da ga deblokiraju free of charge, ali da ne odgovore na mail u 3 dana... mislim... moh..
I jos sto su mi bili pisali, zahtjevali su IMEI (u prvom mailu sam im bio poslao samo scan racuna zaboravivsi IMEI). Posaljem ja njima svoj IMEI i od tada nista od njih, nikakvog odgovora... (a to je bilo u nedjelju)

Ali ti nju čuješ bez problema. Meni se to događa vrlo rijetko. Nisam još otkrio razlog. Postoji u T-mobile extROMu jedan cab naziva AudioPatch. Probat ću kod sljedećeg hard reseta probati vidjeti kakav je zvuk bez njega i s njim. Inače, RadioROM je sad već prešao 1.12 pa ni to ne bi bilo loše jednom isprobati jer kažu da su fiksali i neke audio nedostatke GSM unita.
Mogao bi netko tko ima 1.11 ili 1.12 reći je li iskusio situaciju da ga sugovornik čuje tiše.
Ja ne bi htio nista probati... Te "eksperimente" mi nebi pokrilo jamstvo na zalost... No, moram jos probati da vidim dal se to desava svaki put ili svako tolko... I'll let you know...

Je, istina. 700MB film prebacuje predugo za moje pojmove. Ne radim to svaki dan, ali svejedno. Dok za instaliranje uobičajenih programa brzina pisanja na SD card ispada zadovoljavajuća. Pisao sam već o tome. Iako kartica može biti ultra/super/brza/speed 1000x čitanje i pisanje je u rangu nekoliko stotina Kb/s.
Nisam ga probao na kompu s USB 2.0 (ne znam jel bi to imalo ikakvog utjecaja).
Imao sam prije bivšeg Ipaqa 1915 Ipaq 3630 - e taj je imao samo serijsku vezu s PCjem - a to je bilo sporo :-)
Svejedno, čekati nekoliko minuta za 200-300MB novih MP3a nije baš fora...
Do sad sam prebacio oko 150mb MP3a, je*iga, dok se kopiralo na storage card, sam gledao TV...