Moguće je. Probaj poslušati snimljeni razgovor sa slušalicama.Izvorno postao Betmenko
Mislim da ti se nije obrisala (ako i je, može biti da će ti ovaj tekst ipak pomoći). Ako pogledaš u Settings->Memory vidjet ćeš da je mjesto za podatke alocirano. Podaci su gore, ali nisu dohvatljivi. Softverski link je puknuo.Izvorno postao Betmenko
Ima jedan registry hack koji navodno sređuje problem (iako mi momak iz UAE koji mi ga je dao nije znao objasniti kako radi). Čini mi se da registry hack briše No Folders ili tako nekako, hidden file koji se na SD kartici pojavi tu i tamo i trebalo bi ga obrisati, a pojavljuje se uglavnom zbog dvostrukog My Documents foldera (u RAMu i na SD kartici). Neki čak vele da je problem kod progrma koji snimaju u My Documents, ali na SD karticu, pa se sve veze zbrljaju. No uglavnom, i ja sam imao isti problem. 1GB kartica, ne mogu do podataka, a vidim da je mjesto na kartici zauzeto!
Nabavio sam si čitač kartica i data rescue program i spasio sam podatke. Instalirao sam registry hack i od tad više nemam problema sa SD karticom. Registry scripta se zove SD_FIX (working).reg.
Instaliravaš ju Resco Explorerom ili registry editor programom.

i instaliral sam opet..a podatke koje sam zgubil..a jebga
Odgovori uz citat
Bookmarks