Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 414

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    MDA Compact IV
    Operater
    T-mobile HR
    Godina
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Betmenko
    morete vjerovati kaj mi se dogodilo....klokal sam compackta...i zablokiral mi je..i zresetiral se totalno..sve se zbrisalo..osim ovo na kartici...makar mi to vise nije radilo nist..
    i sad slazem ispocetka...i sad sam napravil backup
    Na koliko Mhz si ga digao?
    MDA Compact IV

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

SD kartica problem

Htjeo sam si ubost SD 1GB karticu. Dolazim u "Feniks kompjuter", covjek mi izvadi SD i SDhi-speed i nece mi procitati niti jednu karticu osim MMC 1Gb i jednu SD od 128Mb.
    U "Hg spotu" nemaju ove brže.
    Lova je priblizno ista, pa bih si ipak kupio SDhi-speed. Potražiti cu u drugoj trgovini, iako nisam proucio koliko je stvarna razlika izmedju MMC, SD i SDhi-speed kartica.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    MDA Compact IV
    Operater
    T-mobile HR
    Godina
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

SD card speed

= Citat = Izvorno postao witamin
    Htjeo sam si ubost SD 1GB karticu. Dolazim u "Feniks kompjuter", covjek mi izvadi SD i SDhi-speed i nece mi procitati niti jednu karticu osim MMC 1Gb i jednu SD od 128Mb.
    Lova je priblizno ista, pa bih si ipak kupio SDhi-speed. Potražiti cu u drugoj trgovini, iako nisam proucio koliko je stvarna razlika izmedju MMC, SD i SDhi-speed kartica.
    Možda se varam, ali čini mi se da nema neke razlike između Hi-speed i obične kartice. MDA Compact nije digitalna SLR kamera koja u burst načinu mora spremiti 10ak slika u sekundi od 8Mpx u RAW formatu. Flash format i tako pokazuje na mojoj 1GB Apacer 60x kartici read/write speed reda veličine nekoliko stotina kb/s iako je deklarirana brzina u Mb/s.
    Zadnji uredio mach1 : 20-07-2005 u 10:56
    MDA Compact IV

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

Evo kupio sam karticu. Naknadno sam skužio da kada nivo baterije padne ispod ~10% MDA javlja da nema dovoljno struje i isključuje SD karticu.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    MDA Compact IV
    Operater
    T-mobile HR
    Godina
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo kupio sam karticu. Naknadno sam skužio da kada nivo baterije padne ispod ~10% MDA javlja da nema dovoljno struje i isključuje SD karticu.
    Točno. A to znači da se u tih 10 posto neće moći rabiti programi sa SDa. Što je zapravo i ok. Ne bih želio da mi tih posljednji 10% prebrzo ode i da se mob ugasi. Nezgodno je jedino ako nam je potrebna aplikacija koja se nalazi na SDu, a moramo je pokretati u tih 10%. Onda se ta aplikacija (ako nije prevelika) može instalirati i u RAM.
    Inače, može se primijetiti velika razlika između programa i brzine kojom troše baterijske resurse. Recimo, Solitaire je melem za bateriju, dok recimo racing simulacija tipa Kart 2002 troši bateriju vrlo brzo. Radi se o procesorskoj zahtjevnosti aplikacije. Kart 2002 rabi i 3D grafiku pa je i to jedan od glavnih razloga bržeg trošenja baterije.
    MDA Compact IV

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Windows Mobile Programiranje
    By sstrizic in forum Motorola
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 12-02-2005, 15:38
  2. Motorolafan.com-New mobile craze!
    By motorolafan in forum Motorola
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 20-07-2003, 12:25
  3. C60-nasljednik C55