Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 414

Threaded View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    MDA Compact IV
    Operater
    T-mobile HR
    Godina
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao burke
    Svaka ti čast majstore. Poslušao sam sve tvoje savjete i postao ponosan vlasnik Compacta + 1 Gb SD. Vrtim gore većinu onog što i ti i stvarno sam jako, jako zadovoljan.

Kantica je genijalna!

Ekipa me nasmijava s komentarima tipa: gdje tu pričaš i di su ti tu tipke... onda im pustim "oriđiđi" DivX sa SD-a, par privitaka .avi .mpg pa se guštam i na njihovim facama.

Hvala ti na detaljnoj recenziji bez koje se ne bih odlučio na nabavku Pocket_mrcine.
    ...
    Čestitam! Jedino, bojim se da ne ćeš onda i mene isto kriviti ako ti kod MDA nešto ne bude po volji...

Pitam se zašto su naši biseri izbacili ClerVue PPT, ClearVue Pdf i Truefax, iako ih u uputama opisuju kao instalirane, pa ako ih imaš u CAB ili instalacijskoj verziji, molio bih te da mi ih pošalješ na mail.
    ...
    Stvarno ne znam što su to izbacivali. U ExtROMu ima još oko 10MB slobodno! Držim da su to slučajno napravili dok su ubacivali HR customizirane settingse. Bilo bi lijepo od njih da ljudima te CABove sad daju. Inače, moj JAM nema viewere, ali ima TrueFax. Taj ti CAB mogu dati. TrueFax radi besprijekorno. Doduše ne mogu faxeve primati (nemam dodatni FAX broj), ali kod slanja TrueFax radi ok i baš je fora.
    Nabavio sam ClearVue PPT i PDFa, a imam i ClearVue Word i Excel viewere.

Osim toga, muči me t9 kod IntelliPad-a. Da li se može nabaviti za hrvatski te isključiti da nije default za unos.
    ...
    Postavio si jako dobro pitanje. Njim sam se zabavljao baš nedavno. A i po svjetskim forumima ljudi pitaju za rječnike na njihovim jezicima (danski, švedski...). T9 customizirani rječnik (dakle ne ugrađeni engleski, njemački... .dll fileovi nego IntelliPad.udb file!) se puni kako koristiš IntelliPad unos (bez obzira što nisi na T9). E sad, taj se rječnik (popis riječi koje si do sad upisivao) može zamijeniti. Ja sam uspio naći na netu Croatian_Wordlist, file s popisom hrvatskih riječi. Ali veliki je bad što je to file od 4.5MB (ima oko 350000 riječi!), dok su ugrađeni riječnici oko 50kb! pa očito nešto šteka. Probao sam koristiti takav "hrvatski" T9 ali nije išlo. Neke je riječi prepoznao, a neke nije pa je na kraju postala veća tlaka nakon što se upiše neka riječ i krivo prepozna (ili ne prepozna), brisati ju, isključiti T9, upisati novu i ponovo nastaviti u T9 načinu. No, T9 ti sasvim pristojno radi na riječima koje si do sad upisivao. Probaj.
    Ja trenutno ne rabim T9. Zanimljivo je da je po defaultu poslije soft reseta on uključen. Isključuješ ga pritiskom na T9. Na istom mjestu mijenjaš T9, brojčani i standardni mobitelski unos, ciklično. Jednom kad isključiš T9 ostat će isključen do soft reseta.

Stvarno sam žicar ali da ne radim HARD reset molio bih te i CAB-ove:
    4. Najelegantniji način - instaliraš iz WWE ExtROMa (imaš u MDA tips and tricks pojašnjenje o čemu se radi), recimo mog, dva CABa - za unos i za telefon - i to je to!
    Može!

I to je to!

Unaprijed zahvaljujem...
    Samo mi još pošalji svoju mail adresu na privatne poruke na koju da ti pošaljem CABove ili sms da se čujemo.
    Pozdrav
    Zadnji uredio mach1 : 26-06-2005 u 16:02
    MDA Compact IV

Slične teme

1. Windows Mobile Programiranje
    By sstrizic in forum Motorola
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 12-02-2005, 15:38
  2. Motorolafan.com-New mobile craze!
    By motorolafan in forum Motorola
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 20-07-2003, 12:25