Izvorno postao Eddy
Takodje, ni kod mene ne snima sugovornika...
Izvorno postao Eddy
Takodje, ni kod mene ne snima sugovornika...
Kod mene radi kako sam opisao! Hm... Morat ću ući dublje u problematiku da vidim zbog čega se to događa...Izvorno postao pobudali
MDA Compact IV
Čuj dali ovaj monster može ručak skuhat??
Svaka čast![]()
P.S.sound od motora je super!
Izvorno postao lili
Ne može ručak skuhati...
Hvala!Izvorno postao lili
![]()
MDA Compact IV
alo MDA-ovci imam jednu krasnu novost koja neznam koliko će kome upaliti ali meni je.prije nego šta sam kupija MDA III otprilike prije 25 dana poslao sam t-mobilu poruku kako sam vip korisnik ali kako bih kupija u njih MDA uređaj ako bi mi ga otkodirali uz nadoplatu.već sam se pomirija da od toga neće biti ništa jer sam i zvao službu za korisnike i postavija im isto pitanje na koje su mi odgovorili kako oni to ne rade.nakon 10 dana stiže poruka od t-mobila a kad sam je poćea ćitati nisam moga virovat svojim oćima,kao: ako ga kupite u našim prodavaonicama i dostavite nam raćun i IMEI uređaja mi ćemo vam ga OTKODIRAT.da ne bi sve ostalo na praznim obećanjima nisam tija od ovom pisat na forumu dok ne vidim kakva će biti kulminacija i evo napokon u ruci držim MDA odlokan za sve kartice.ipak sam na kraju ove sretne priće dobija i napomenu od t-mobila kako je ovo izniman slućaj i kako je odluka donesena za buduću suradnju.
šta se tiće samog uređaja ne da sam zadovoljan nego pre zadovoljan,rekla je jedna ženska sad već gospođa u pozamašnim godinama kad se prvi put poševila "da sam znala da je ovako dobro i prije bi".tako i ja kažem za ovu stravu od uređaja "da sam zna da je ovako dobar i prije bi ga kupija".
Zadnji uredio pocitos : 14-06-2005 u 01:24
Bookmarks