Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 414

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    HTC Touch/MDA vario
    Operater
    vip-kakicu
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a šta se tiće onog programa folder lock(nisi mi ništa napisa) mislim ako znaš za tako nešto,postoji li za pocket pc?!
    = Citat = Izvorno postao mach1
    Pitao je pocitos koje su prednosti mobitela koji mogu zavrtiti JAVA aplikacije budući MDA Compact ima Midlet manager.
    Iskreno, moram ti priznati da ne znam nekoga tko je isprobao Midlet Manager i zavrtio neku java aplikaciju. Znaš, kad čovjek dobije mobitel koji je i PocketPC za koji postoje aplikacije i igrice od kojih se Simbian i ostalim mobitel korisnicima glava može zavrtiti, onda nema baš neke potrebe za Java aplikacijama
    Šalu na(-)stranu, isprobao sam JAVA aplikacije. Demo ZET Autobusi (autobusne linije u Zagrebu) i MM-Free (plan grada Zagreba). Obje rade besprijekorno i iskorištavaju veliki ekran full do maksimuma kako u menijima tako i u prikazivanju slika. Aplikacije su baš fora. Recimo aplikacija s planom Zagreba prikazuje odabrani dio Zagreba u nekoliko razina detaljnosti pa se tako može zumirati do razine ulice. Može se i pretraživati po nazivu ulice, tražiti najbližu Poštu, Banku, znamenitost ili slično. Fora.

Probao sam pokrenuti Sony Ericsson S700 igrice, ali nisam uspio.
    Čudi me da MDA III nema Midlet Manager aplikaciju predinstaliranu. Mislim da je Java Runtime, Midlet manager i slični programi u ExtROMu. Onda se može prebaciti na MDA III.

Ali kako sam i rekao, nema neke koristi. Aplikacije pisane za PocketPC su bolje jer iskorištavaju potencijale ciljane platforme do maksimuma. A i igrice su za PocketPC neusporedivo bolje. Zanimljivo je da PocketPC može zavrtiti JAVA aplikacije pisane za Windows Mobile (ako se instalira JAVA Runtime). u Javi je pisan meni ponajbolji grafičko, simboličko, numerički kalkulator za PocketPC koji sam vidio. Simboličko deriviranje, rad s matricama, integriranje i jednostavno crtanje. Zove se Formulae. Zakon! Jedino što je malo sporiji. Još da je pisan u Cu! Uf!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    MDA Compact IV
    Operater
    T-mobile HR
    Godina
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo pogledaj recimo: CryptoStorage ili Pocket SafeHold. Omogućuju kriptiranje podataka i foldera i tako onemogućavaju pristup bilo kome.
    Možda bi ti bio koristan i Security+ koji onemogućava pristup do određenih settingsa i programa.
    I na kraju, da bi onemogućio da ti itko prčka po mobitelu, postavi si traženje Passworda kod uključivanja. Odeš na Start->Personal->Settings->Password (vrijeme stavi na 0 - to znači da će kod paljenja tražiti password).
    Nadam se da sam pomogao.
    MDA Compact IV

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Windows Mobile Programiranje
    By sstrizic in forum Motorola
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 12-02-2005, 15:38
  2. Motorolafan.com-New mobile craze!
    By motorolafan in forum Motorola
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 20-07-2003, 12:25