ne vjerujem da je stetno za uredjaj, jer dobijes samo broj i ukucas ga, nikakvih drugih zeza nemas.a da, plaća se karticom i traze ti neki dokument sa slikom da potvrde validnost kartice.Ili ubrzaj ti prijatelja da ti to posalje, jednostavnije je...
ne vjerujem da je stetno za uredjaj, jer dobijes samo broj i ukucas ga, nikakvih drugih zeza nemas.a da, plaća se karticom i traze ti neki dokument sa slikom da potvrde validnost kartice.Ili ubrzaj ti prijatelja da ti to posalje, jednostavnije je...
Spomenuo sam da je za vlasnike ovog ili sličnog mobitela potrebno početno vrijeme privikavanja u slučaju da nisu prije njega imali iskustva u radu s nekim PocketPC uređajem.
Na Microsoftovim stranicama može se downlodirati Tutorial kojim se novoga korisnika upoznaje s osnovama PocketPCa, PocketPCa Phone Edition i PocketPC Smartphonea.
Tutorial se može skinuti ovdje.
Zadnji uredio mach1 : 26-05-2005 u 22:52
MDA Compact IV
Juhuuuu! stigla je mrcina
nego sad se gnjavim sa povezivanjem na kućni wireless. u uputstvima od MDA III piše da moram upisati SSID (ok) ali i neki username i password koji moraju odgovarati mojoj mreži. moja mreža NEMA nikakav username i password i mali se nikak neće konektati! Grrrr.. imam postavljen WEP enkripciju (128 bita ASCII) i MAC acess kontrol (koji sam isključio, ali ni to nije pomoglo)
Ima li netko da se uspio povezati na T-com wlan?
btw. uređaj je FENOMENALAN!!!!!
Bookmarks