Otključao ja ovaj svoj mda comapact ali na veliku zalost sam morao platit, pa ako neko ima da predlozi neke fine programčiće i igrice neka se ne ustručava. Zgodna je ovo stvarčica i komplikovana. Ali nikako nemogu na torbicu da se naviknem.
Otključao ja ovaj svoj mda comapact ali na veliku zalost sam morao platit, pa ako neko ima da predlozi neke fine programčiće i igrice neka se ne ustručava. Zgodna je ovo stvarčica i komplikovana. Ali nikako nemogu na torbicu da se naviknem.
Čestitam na otključavanju Compacta!Izvorno postao pobudali
Što se tiče programa, pogledaj početak ove teme. Spomenuo sam nekoliko, barem po meni, vrlo korisnih i nezaobilaznih utilityja.
Što se tiče igrica, pogledaj temu Soft za MDA Compact. Ima ih dosta za početak
Što ti ne odgovara kod torbice? Ja sam zbog Compacta prešao s nošenja mobitela u džepu na nošenje u torbici i moram priznati da mi je baš cool.
Je, uređaj je prvenstveno PocketPC, pa onda tek mobitel. Onaj tko nije radio s PocketPCjem trebao bi proći neko vrijeme prilagodbe. Ali to ne bi trebalo dugo trajati. Ako imaš još pitanja samo pitaj.
MDA Compact IV
S opisom zvukovnih mogučnosti mislio sam zaokružiti prikaz mobitela MDA Compact/I-mate JAM. Prošao sam dosta toga, od osnovnih karakteristika, izgleda, zvukovnih, video, photo mogućnosti, mobitel funkcija, surfanja i ostalog. Mogu još samo reći da sam i nakon 3 mjeseca jako zadovoljan mobitelom! Vrlo ću rado pomoći nekome u radu s njim. Ako želite da detaljnije opišem još neku od funkcija ili mogućnosti mobitela, nema problema.
MDA Compact IV
još nism korisnik mda ali ga uskoro imam namjeru kupit (MDA 3).jedino šta me još sprijećava je to šta sam pretplatnik "vip" mreže pa prije nego šta se odlućim želio bih provjeriti da li je moguće otkodiranje mda.možeš li mi malo pomoći na ovu temu i jesi li ga otkljućao u smislu(za korištenje bilo koje sim kartice) ili se radi o nekom drugom otkljućavanju.hvala!Izvorno postao pobudali
Javi na koji način si otključao , a ja ti za uzvrat šaljem brdo ptogramaIzvorno postao pobudali
Jesi ti u HR?Izvorno postao Sisoje
MDA Compact IV
Izvorno postao Sisoje
otključao sam preko neta na stranici
http://www.imei-check.co.uk/htcppcpeunlock.php
ali cuo sam da ima i na xda developers stranici nesto za otkljucavanje, a to se ne plaća.
A ovako na stranici je 28 eura.
Bookmarks