Pregled SMS, MMS i e-mail poruka u ovoj je aplikaciji izveden gotovo identično pa ću se zadržati na SMS porukama.
Dolazne su poruke smještene u folder Inbox. Poslane u Sent Items, obrisane u Deleted, a one koje čekaju na slanje u Outbox. I sad slijedi ono najljepše od svega. Broj poruka nije ograničen ni na 20, ni na 50, ni na 150 (+20 na kartici kao kod moje prijašnje Nokije 7250). Tekstualne poruke malo zauzimaju i zato ih može biti spremljeno na tisuće! Nema više brige oko čišćenja Inboxa ili prebacivanja poruka na računalo jer nam se zatrpao pretinac dolaznih poruka!
Na slici se vidi da imam preko 500 dolaznih poruka (samo u Inboxu!).
Lijevom i desnom hardware tipkom se prebacujemo između pregledavanja pretinaca MMS, SMS ili e-mail poruka. Kod previewa poruke, tipkom lijevo-desno prebacujemo se na čitanje prethodne-sljedeće poruke. Jako korisno! Nema više kao kod moje prijašnje Nokije pritiskanja Back za zatvaranje čitanja trenutne poruke, prebacivanja na sljedeću i biranja čitanja sljedeće poruke.
Dolazna poruka pokazuje se u information Ballonu koji iskoči kad nova poruka pristigne neovisno što radimo na mobitelu. Odmah nam se nudi i Reply. Vrlo lijepo.
U sljedećem ću se nastavku osvrnuti na surfanje mobitelom po Internet ili WAP stranicama.

Odgovori uz citat
Bookmarks