Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 414

Threaded View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    MDA Compact IV
    Operater
    T-mobile HR
    Godina
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

SMS poruke

Messaging je aplikacija za pisanje i primanje SMS, MMS i e-mail poruka. Moguće je slanje poruke na više adresa. Standardno. No o toj aplikaciji ću malo kasnije. Budući je novi Compact/JAM i mobitel, a funkcije regularnog mobitela uobičajeno biramo pritiskom prsta po tipkovnici, pokazat ću da je lagano pisanje poruka moguće na ovom mobitelu i bez uporabe olovčice.
    Trik je rabiti već spomenutu aplikaciju Phone. Pokazao sam kako je lako naći contact za pozvati. Ono što nisam spomenuo je vezano baš uz SMS poruke. Dakle, odabirom kontakta i duljim pritiskom na njega otvara se skočni izbornik na kojem nam se nudi i slanje SMS poruke.

Dakle, dovoljno je pritisnuti button Call za otvaranje Phone aplikacije, naći kontakt, odabrati slanje SMS poruke, i pritisnuti Send tipku nakon što napišemo poruku.

Još je brže slanje poruke ako je naš primatelj u Call Historyju. Tad se postupak bitno skraćuje.
    Zašto sve ovo govorim ako se poruka može pisati i u Messaging aplikaciji? Zato jer postoji jedna nezgodna sitnica, a to je presitno mjesto TO za odabir primatelja prstom. Stylusom ide sve bez problema. Pritisnemo TO tipku i izaberemo ime. Moj je dojam da je pisanje poruka u Messaging aplikaciji više po mjeri olovčice dok način koji sam demonstrirao ipak u većoj mjeri omogućuje pisanje SMS poruka tipkajući po zaslonu, približava uporabu ovog mobitela uporabi regularnog mobitela bez Touch screena i... meni se više sviđa :-)
    Zadnji uredio mach1 : 28-09-2005 u 14:12

Slične teme

1. Windows Mobile Programiranje
    By sstrizic in forum Motorola
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 12-02-2005, 15:38
  2. Motorolafan.com-New mobile craze!
    By motorolafan in forum Motorola
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 20-07-2003, 12:25
  3. C60-nasljednik C55
    By //Wild-Boy\\ in forum Siemensi X6x i X7x