Pa, u T-mobileu sam uređaj je 3.598, a na godinu dana od 2.399 do 3.099 kuna, zavisno od Tarife.
Pa, u T-mobileu sam uređaj je 3.598, a na godinu dana od 2.399 do 3.099 kuna, zavisno od Tarife.
ROM versions. Trenutno su već izdani upgradeovi ROMa na 1.06.xx ako se ne varam. Skidaju se sa stranica i-mate cluba. Za registrirane članove I-mate korisnika (daju kod registracije valid IMEI uređaja) nudi se freeware download nekih igrica (nisu nešto, ali čovjeka vesele), upgrade ROMa te patchevi. Sve besplatno. Zanimljivo je da nisam našao tako kvalitetan support za uređaje pod drugim brandovima.
Radio version je nešto što običan PocketPC nema. Imaju ga samo uređaji sa WInMobile 2003SE Phone Edition OSom. Odnosi se na dio sustava koji daje podršku mobitel funkcijama uređaja.
![]()
Evo i točne karakteristike uređaja. ROM je 7.6 MB. Dijeli se s 64 MB ukupne memorije pa znači za korisnika ostaje oko 56MB. Po mojem iskustvu 7.6MB je prevelik dio. Ako ćemo spremati appointmente, connection parametre, tasks i contacts da ih zaštitimo od HARD reseta to možemo učiniti u ovom dijelu memorije. Ali i na karticu. Osim toga radi se o stotinjak kilobajta plus minus. Meni bi draže bilo da mi je osnovna memorija 64 MB u globalu. Iako se i na 7.6MB dio može snimati jer ga uređaj vidi kao Storage (SD vidi kao Storage Card) ipak bih volio vidjeti mergane "particije".
RAM se može i dograditi. Za 200injak USD to se radi slanjem uređaja preko bare ili kupovinom već nadograđenog uređaja sa 128MB RAMa.
![]()
Mobitel sam već dosta koristio što se i vidi na ovoj slici.
![]()
Zadnji uredio mach1 : 28-09-2005 u 14:04
Evo nekoliko primjera slika uslikanih ugrađenom kamerom pri slabijem osvjetljenju.
Slikano ispred katedrale u Zagrebu, oko 20 sati početkom travnja. Primjećuje se velika količina šuma. A slika nije ni oštra. SLikano je u VGA razlučivosti (640x480). Nigt mode. Automatski mod bi napravio pretamnu sliku. Ovako je korištena malo dulja ekspozicija.
![]()
Sljedeća slika pokazuje razlikovanje sitnijih detalja na ovom uzorku pri macro slikanju (oko 30 cm). VGA razlučivost.
![]()
Sljedeća je slika slikana u zatvorenom prostoru s automatskim postavkama. Bilijar klub u Ilici kod Uspinjače.
Slika je u originalu 1.3Mpx. Evo resizane na 640x480.
![]()
Link na originalnu 1.3MPx sliku sljedi.
Zadnji uredio mach1 : 28-09-2005 u 14:06
Bookmarks