Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 414

Hybrid View

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mach1
    Moram naglasiti da se radi o tipkovnici koja ima izgled mobitelske brojčane tipkovnice - ni ja ne koristim softwaresku - slova su presitna.
    Ne znam ima li P900 sa Symbian OSom nešto kao MDA PocketPC Phone Pad tipkovnicu. Mislim da nema, tako da se ovi unosi ne mogu uspoređivati..
    p900 ima virtualnu tipkovnicu u obliku brojeva 1-9, ...zatim u obliku "male tastature" kao i svi klasicni pda zatim virtualne tipkovnice koju si ti naveo i prepoznavanje rukopisa, dakle ima sve i jos vise...no svejedno bez "prave" tipkovnice mobitel se nemoze koristit u svim uvijetima a to je najbitnije.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    MDA Compact IV
    Operater
    T-mobile HR
    Godina
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Još o Phone Padu

Ne znam što bih ti rekao, i ja sam bio skeptičan kako ću unositi tekst, odnosno kako će mi ovaj PocketPC služiti kao mobitel. Pogotovo jer sam i prije imao PocketPC, ali bez ovog načina unosa i skoro nikad nisam prstima klikao po ekranu. Imao sam Nokiju i navikao sam da pišem stvarno PUNO poruka. I iz osobnog iskustva stvarno mogu reći da stvar funkcionira! Pišem i dalje puno poruka i navikao sam da to sve radim bez vađenja stylusa, pa i u tramvaju i na cesti dok hodam. Sad koristim Pocket gotovo isključivo bez stylusa - i to je moguće!!! Klikam po kalkulatoru, nazivam mobitelom, pišem poruke, managiram taskove, Contacte i Appointmente, otvaram aplikacije i igram se.
    To su moja iskustva uporabe MDA compacta kao mobitela, iz prve ruke.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    MDA Compact IV
    Operater
    T-mobile HR
    Godina
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Razlika MDA compact i I-mate JAM

Frish - jučer sam pitao u T-mobileu i još ga nemaju u prodaji ni u Zagrebu, iako je na webu oglašen.

Još nešto - budi spreman na annoying roza ala T-mobile izgled Phone Pad unosa kod MDA compacta. Osim toga - MDA compact ti je lockan na T-mobile mrežu (treba provjeriti hoće li to biti slučaj i s compactom u HR jer je tako barem bilo do sad u GER).
    Moj je uređaj s WWE (world wide english) OSom, nelockan.
    Izgled je Phone Pada bez ružičastih boja i četvrtastih plošnih tipki - meni se osobno više sviđa moj plavo-zeleni dizajn sa volumetrijskim (3D dojam) zaobljenijim tipkama, ali to je stvar osobne prosudbe.

Ali da naglasim, postoji način da se:
    1. Compact odlocka,
    2. promijeni OS i
    3. Promijeni samo izgled Mobitel aplikacije i Phone Pad unosa.

Za one koji ne znaju, MDA compact je proizvod HTC magician ali pod brandom T-mobilea. Uređaj se kod Vodafona naziva VPA compact, I-mate JAM (s OSom na italijanskom, engleskom, španjolskom, portugalskom, arapskom...), Dopod 818 u Kini, Qtek S100, XDA II mini, a čini mi se da je već izašao (ili treba izaći) pod brandom Orangea. Dakle sve je to isti uređaj, s minornim razlikama u izgledu, i ponekim razlikama u aplikacijama koje dolaze u ROMu.

Ostale razlike koje sam na drugoj temi već i napisao su dodatne aplikacije u MDA compactu: zip, gprs monitor, program launcher i pdf viewer. Možda i još neke. Ali to i nije neki bad jer dodatnih aplikacija i utilityja za PocketPC ima stvarno brdo. Pa možda čak i boljih programa nego ovi koji su u ROMu. Ja trenutno imam ClearVue PDF viewer, MobileZIP (integriran u File Explorer), ProgramLauncher (postat ću sliku Today screena) koji uvelike olakšava odabir user specified aplikacija već s glavnog zaslona.
    Zadnji uredio mach1 : 20-05-2005 u 16:09

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Windows Mobile Programiranje
    By sstrizic in forum Motorola
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 12-02-2005, 15:38
  2. Motorolafan.com-New mobile craze!
    By motorolafan in forum Motorola
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 20-07-2003, 12:25
  3. C60-nasljednik C55