OK.
Nekoliko napomena o prošloj slici.
Ako pogledate u gornji dio zaslona mobitela vidjet ćete isprekidanu crtu. To je battery line indikator SPB plus aplikacije. Vrlo koristan dodatak! Uvijek možete znati koliki je još kapacitet LI-Ion baterije. Tako se više ne mora birati zamorno Start->Settings->System->Power. Prikaz je uvijek vidljiv osim kod programa koji zauzimaju cijeli ekran - večinom igrice. Imam još jedan zgodan programčić Uptime meter, ali o njemu kasnije.
Još jedna napomena - gore desno je znak X koji po defaultu u Win Mobile OSu ima funkciju Minimize. Tako puno aplikacija ostaje otvoreno i zauzimaju programsku memoriju. Ovaj X koji je izgledom jednak defaultnom Xu je zapravo SPB Plus button CLOSE. Izvrsno! Naštimao sam si da pritiskom na X zatvaram aplikaciju, držeći pritisnut X biram running taskove, a s pomakom stylusa od X prema dolje minimiziram aplikaciju.
SPB Pocket Plus ima još neke zgodne feature:
1. Ubacuje Properties u File Explerer meni kod pritiska na datoteku.
2. Ubacuje folder up button u File Explorer (čudno da toga nema po defaultu).
3. Ubacuje Open New window i Save As u Internet Explorer.
4. Prikazuje battery information i izabrane aplikacije te ostale podatke u Today screenu.
Sve od navedenog može se uključiti ili isključiti.
Više volim funkcionalan i nenatrpan Today screen pa sam uzeo samo Battery monitor, Task Manager i prve tri gore navedene opcije.

Odgovori uz citat
Bookmarks