= Citat = Izvorno postao mach1
Nekoliko pitanja najprije:
Možeš li se spojiti na Internet - www.google.com?
Radi li ti MMS?
Koja ti je inačica ROMa, Radio roma, ext roma? (start->settings->system->device information)

Ako sam dobro shvatio pokušavali ste mijenjati trenutne connection settingse i stavljali ste nove konekcije.
Bojim se da nije na kraju nešto zbrčkano s konekcijama. U svakom slučaju to je neprihvatljivo stanje jer si uređaj kupio u T-mobileu s postavkama za T-mobile mrežu i mora se riješiti na ovaj ili onaj način.

Preporuke:
1. Proći kroz trenutne settingse i provjeriti ih (najbolje u t-centru osobno)
2. ako to ne prođe ponovno instalirati settingse T-mobile cabom iz ext-roma (imaš objašnjenaj ovdje na netu)
3. Ako ni to ne prođe vjerojatno je došlo do nekih konflikata i ako ti nije veliki problem napravi hard reset uređaja (napraviti backup dokumenata i outlook podataka prije toga - isto imaš objašnjenja ovdje na forumu).
4. Ako ni to ne prođe onda nešto ne valja s T-mobile Ext rom cabovima ili samim hardwareom uređaja. Krajnja opcija je dakle da ti se zamijeni uređaj - i ovaj put da se isproba konekcija u dućanu!
1. Provjerio sam settingse preko telefona sa osobljem T-mobila 2 puta .... i tek kada smo napravili novu konekciju mogao sam se spojiti na internet a ove što smo ih provjeravali prije su navodno bile uredu? Razgovarao sam sa drugim osobama svaki put i totalno su me drugačije vodili i nisu mi baš ostavili neki dojam stručnosti .... A u Dubrovniku sam i nemaju nikakvu službu za korisnike koja bi mi mogla pomoći ovdje ... jedino imaju stalnu službu u zagrebu.
2.mogao bi pokušati... možeš me uputiti gdje imaju upustva za to?
3. ne bi mi baš bilo drago to napravitit jer imam felling da bi nešto zabrljao pošto nisam baš preveliki stručnjak
4. vec sam im prvi uređaj vratio čim sam ga dobio jer mi nije valjala slušalica (nisam mogao pri pozivu ništa čuti) i što mi je bilo čudno zamjenili su mi ga odmah bez ikakve provjere

Evo i podataka:
ROM version 2.6.2.27wwe
radio version02.23.21
protocol version4.1.13.12
extROM version2.6.2.129

E da i nijedna mi stranica neradi osim t-zones i to mogu samo surfati po njoj a kada dođem negdje gdje bi mogao nešto downlodati s nje ... nece da mi pronađe tu sranicu? Kad idem na google izbaci mi : the page you are loogking cannot be found due to unknown error 0x800d8003