Hmmm onda, kuckati po ekranu prstima nije bas idealno al ipak ide. Posto imam Compact-a od niti tjedan dana, malo me boli srce prljati ekran prstima tako da sve radim stylusom. Zvat mozes bez problema i sa prstima, virtualne tipke sa brojevima su dovoljno velike. Inace poruke pisem sa stylusom na qwerty tipkovnici.Izvorno postao dok11
Danas sam instalirao SPB FullScreen Keyboard. Nisam je jos isprobao u pisanju poruka. No tipkovnice izgledaju ovako:
Qwerty keyboard
SPB FullScreen Keyboard
PhonePad
Isprobano, problema nema. Jednom sam zvao mamu i mi je rekla da me cuje tiho (ja sam ju sasvim dobro cuo). Jucer smo probali opet i je radilo sve dobro. Ja sam je cuo glasno, a i ona mene. Dakle nema problema sa verzijom firmware-a 1.06 (ROM) koju ces ti dobiti ako ga kupis u T-Mobile-u. I zvucnik odostraga je jak, uopce nema problema pri slusanju mjuze u mp3 formatu.Izvorno postao dok11
Ja imam samo dve igre koje dolaze original na telefonu a to su Jawbreaker i Solitaire. Moram ti reci da su oba dvije jako zanimiljive i igrive. Zarazne su. Bar meni. Igram ih sa stylusom, prstima je tesko.Izvorno postao dok11
Evo ti i dve slike...
Jawbreaker
Solitaire

Qwerty keyboard
SPB FullScreen Keyboard
PhonePad
Jawbreaker
Solitaire
Odgovori uz citat
Bookmarks