Na koliko Mhz si ga digao?Izvorno postao Betmenko
morete vjerovati kaj mi se dogodilo....klokal sam compackta...i zablokiral mi je..i zresetiral se totalno..sve se zbrisalo..osim ovo na kartici...makar mi to vise nije radilo nist..
i sad slazem ispocetka...i sad sam napravil backup![]()
Na koliko Mhz si ga digao?Izvorno postao Betmenko
MDA Compact IV
Htjeo sam si ubost SD 1GB karticu. Dolazim u "Feniks kompjuter", covjek mi izvadi SD i SDhi-speed i nece mi procitati niti jednu karticu osim MMC 1Gb i jednu SD od 128Mb.
U "Hg spotu" nemaju ove brže.
Lova je priblizno ista, pa bih si ipak kupio SDhi-speed. Potražiti cu u drugoj trgovini, iako nisam proucio koliko je stvarna razlika izmedju MMC, SD i SDhi-speed kartica.
ma gle..stavil sam nek se on "diže" ROFL.....jebote koje rjeci.
i onda je dosel ja mislim na oko 600mhz i tu crkel..i ono idem ga ja restartat..nece.....i stisnem i gumb za gasenje...i zresetira se toootalno..ali sad mi bolje radi..jer vise nisam tolko smeca gore del..
BTW RADI MI WARCRAFT II..zakon igrica..sad mi samo treba DiAbLo
Možda se varam, ali čini mi se da nema neke razlike između Hi-speed i obične kartice. MDA Compact nije digitalna SLR kamera koja u burst načinu mora spremiti 10ak slika u sekundi od 8Mpx u RAW formatu. Flash format i tako pokazuje na mojoj 1GB Apacer 60x kartici read/write speed reda veličine nekoliko stotina kb/s iako je deklarirana brzina u Mb/s.Izvorno postao witamin
Zadnji uredio mach1 : 20-07-2005 u 10:56
MDA Compact IV
600 Mhz!!! Dobar si. Čitao sam po stranim forumima da su dizali frekvenciju na oko 520. Nekima je radilo stabilno, a neki su si skurili Compacta. Mogu ti reći da si imao sreću!Izvorno postao Betmenko
Ipak, ne bih preporučio igranje s frekvencijom procesora!
MDA Compact IV
skuruili!??!? oooo nema vise pehanja po njemu....100% jer da sam ga skuril...jooooj
jedno pitanje..dali se more staviti..hadnsfree..da dok se s nekim spominam da se cuje jako na onaj zvucnik..!?!?
e da i jos nekaj...spominal sam se i snimal razgovor..ali sam se cul samo ja..dal ise more kak to resiti.--
THanX
Nevjerojatno! Pa nije valjda da je to do JAMa?! Ja na svom normalno čujem i sugovornika!Izvorno postao Betmenko
Kad sljedeći put radiš reset, nemoj instalirati iz ExtROMa AudioPatch - ili tako nekako. Pa da vidimo razliku. Možda on onemogućuje snimanje sugovornika. Dakle, kod HARD reseta nakon align screena pritisneš reset tipku i ulaziš u BOOT mode u kojem biraš što će se instalirati iz ExtROMa. A čini mi se da ćeš prije raditi Hard reset od mene
Što se tiče handsfreeja i speakerfona, ne znam kako bi se to moglo urediti. Po dafaultu se isključuje speakerfon nakon što utakneš handsfree... Kako je to već uobičajeno na mobitelima.
MDA Compact IV
MA JEBOTE VEC SAM DANAS NAPRAVIL hard reset
sory..kaj pisem velikim slovma ..ali sam poludel...
odjemput mi se obrisala...CEla storage kartica..
sveeee.kaj sam imal gore obrisano..
i instaliral sam opet..a podatke koje sam zgubil..a jebga
e ovo kod snimanja..ja sam si zabrijal ovo
da on snima....kak i normalno..ali se cuje preslabo...s kim se spominam..pa ga zato ne snimi..je moguce to..?!
Moguće je. Probaj poslušati snimljeni razgovor sa slušalicama.Izvorno postao Betmenko
Mislim da ti se nije obrisala (ako i je, može biti da će ti ovaj tekst ipak pomoći). Ako pogledaš u Settings->Memory vidjet ćeš da je mjesto za podatke alocirano. Podaci su gore, ali nisu dohvatljivi. Softverski link je puknuo.Izvorno postao Betmenko
Ima jedan registry hack koji navodno sređuje problem (iako mi momak iz UAE koji mi ga je dao nije znao objasniti kako radi). Čini mi se da registry hack briše No Folders ili tako nekako, hidden file koji se na SD kartici pojavi tu i tamo i trebalo bi ga obrisati, a pojavljuje se uglavnom zbog dvostrukog My Documents foldera (u RAMu i na SD kartici). Neki čak vele da je problem kod progrma koji snimaju u My Documents, ali na SD karticu, pa se sve veze zbrljaju. No uglavnom, i ja sam imao isti problem. 1GB kartica, ne mogu do podataka, a vidim da je mjesto na kartici zauzeto!
Nabavio sam si čitač kartica i data rescue program i spasio sam podatke. Instalirao sam registry hack i od tad više nemam problema sa SD karticom. Registry scripta se zove SD_FIX (working).reg.
Instaliravaš ju Resco Explorerom ili registry editor programom.
Zadnji uredio mach1 : 21-07-2005 u 17:25 Razlog: Problem sa SD karticom
MDA Compact IV
da..imal sam 2 my documenta...i na storage cardu i na systemu(glavnoj memoriji)..ali sam obrisal mydocument na storage card..mozda je zbog toga vrisnulo...
Evo kupio sam karticu. Naknadno sam skužio da kada nivo baterije padne ispod ~10% MDA javlja da nema dovoljno struje i isključuje SD karticu.Izvorno postao witamin
Točno. A to znači da se u tih 10 posto neće moći rabiti programi sa SDa. Što je zapravo i ok. Ne bih želio da mi tih posljednji 10% prebrzo ode i da se mob ugasi. Nezgodno je jedino ako nam je potrebna aplikacija koja se nalazi na SDu, a moramo je pokretati u tih 10%. Onda se ta aplikacija (ako nije prevelika) može instalirati i u RAM.Izvorno postao witamin
Inače, može se primijetiti velika razlika između programa i brzine kojom troše baterijske resurse. Recimo, Solitaire je melem za bateriju, dok recimo racing simulacija tipa Kart 2002 troši bateriju vrlo brzo. Radi se o procesorskoj zahtjevnosti aplikacije. Kart 2002 rabi i 3D grafiku pa je i to jedan od glavnih razloga bržeg trošenja baterije.
MDA Compact IV
ej..mach1...daj kak staviti na onaj glavni zvucnik..da se cuje dok se s nekim spominas..moguce je...
igral sam fifui neko me zval..i javil sam se i culo se ..na zvucnik....a bile su mi ukljucene slusalice..kak nemam pojma.
![]()
Probaj dugo držati hardware CALL tipku. Uključuje se SPEAKERPHONE mode. Na isti način se taj mode i isključuje.Izvorno postao Betmenko
MDA Compact IV
radi...suuupeeer.
hvala
Jo,
ne znam jel bilo već spomena o tome, ali kad se instalira SPB na X se gasi aplikacija. Kako naštimati da to radi i na crvenu tipku a ne da minimizira?
Zelenoj (Call) i Crvenoj (End Call) tipki ne mogu se dodjeljivati nove funkcije. One uvijek imaju po defaultu funkciju uspostavljanja poziva i prekidanja poziva.Izvorno postao Eddy
Recimo, u settingsima Button (gdje se mijenjaju funkcije tipkama), nema ih uopće na popisu.
MDA Compact IV
ej jedno glupo pitanjekaj sve trebam da bi mi radil GPS..na pocketu..THX
Trebaš software i hardware... Odnosno GPS mapping software te neki GPS prijamnik. Preporuka je naravno Garmin, iako neznam da li imaju Compact based GPS dodatke...
e..pokusavam sloziti ovaj daljinski..ali mi nikak nejde....treba se negdi posebno ukljuciti iR ili mora odma raditi!??
Koji točno daljinski? NoviiRemote ili Vito?
ma sve sam probaldanas ujutro sam bas probal ovaj VITO..i imam televizor(GRUNDIG) na popisu je ali ga ne sljivi pol posto..nece nist..raditi
Pa koliko čujem NoviiRemote je bolji, imaš ga ili ćeš mi dati mail?
Bookmarks