Sta mi treba za ekstra usb prikljucke? Sta da trazim u trgovini? Ali ne pci nego da sa maticne ploce prikjucim dodatne usb-ove!
Sta mi treba za ekstra usb prikljucke? Sta da trazim u trgovini? Ali ne pci nego da sa maticne ploce prikjucim dodatne usb-ove!
treba ti onaj usb razdjelnik...neznam kako se zove...uglavnom isto ko i produzni za struju...s jedne strane ga puzknes u usb a s druge strane on ima nekoliko usb konektora.
btw. da se nadovezem na tvoje pitanje,tema je ista....imam pci usb 2.0 karticu spojenu u device menageru pise da su driveri instalirani i sve ali kartica radi brzinom 1.1 zasto?
Brisi ovaj post
Zadnji uredio kresoml : 18-04-2005 u 21:40
I ja sam imao problema sa tim ali sam vratio u trgovinu pod izlikom da ne rade!
Probaj naci nove drivere za plocu, mozda ti ploca ne podrzava usb 2.0!
ne treba mi iz usb-a vise prikljucaka nego sa ploce!Izvorno postao sodom
ako zelis s ploce vise usb-a pci ti jedini to omogucuje kolko ja znam
a sto se ovog tice meni je vec radio usb 2.0 prijenos ali od reinstala windowsa neradi
Kazem ti probaj nove drivere za plocu staviti i za pci!
A na ploci imam prikljucak 8-9 pinova ispod kojeg pise USB2, to je valjda za izvuci na prednju stranu usb prikljucak, a ja bi to napravio ali nemam usb prikljucak na prednjoj strani!
ja sam uzeo usb produzni kabel, ukopco iznutra u usb, provuko kabel naprijed malo izmodeliro kuciste od naprijed,izrezo one plocice i stvar super izgleda i vrlo je funkcionalna,mozda bi se i ti trebo time pozabavit.
Stos je u tom sto nemam usb prikljucak iznutra nego nekih 8-9 malih pinova! A da prerezem kabal ne znam koja zica ide na koji pin!
krivo sam se izrazio,nisam ga usteko iznutra nego sam maknuo metalnu plocicu sa straznje strane kucista i usteko u usb port.....ta je zica provucena kroz cijelo kuciste i plocica je ljepo izrezana da pase usb s prednje strane
jel skidas drajvere, pa si cijelo vrijeme na netu
Nasao sam u chipoteci zove se cab. usb sa limom+ 2 conn. USB-BK-AA!
Samo nema trenutno!
Ima i u Puli ali mi se ne da ici do tamo!
http://www.pnp.hr/detail/index.asp?a...2port-usb10pin
Zadnji uredio kresoml : 19-04-2005 u 15:33
To to tebi treba je usb hub...
@kresoml kako Gog rece ti trazis USB hub ili USB router (tu komponentu sam nalazio i pod jednim i drugim imenom), dapace doma imam dva takva razdjelnika 1.1 sa 1 na 4 USB porta i jos jedan sa 1 na 2 PCMCI sa 1.1 na 2.0, ali za tu komponentu ti treba adapter (za napajanje)! To ja ako iz jednoga USB a zelis dobiti vise njih!
Ako sa ploce trazis vise USB portova tada trebas PCI USB controller!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Kupio ja onaj gore za 3kn! Ima dva prikljucka za 8(10) pinova jedan sam ukljucio na plocu (zuti) a drugi(crni) je viska!
Bookmarks