Evo ponavljam... Ima li neko Real FootBall 2006 za mob sa rezom 128*160 ( za SE Z530) jer onaj blesavi adapter ne radi...
Evo ponavljam... Ima li neko Real FootBall 2006 za mob sa rezom 128*160 ( za SE Z530) jer onaj blesavi adapter ne radi...
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
daj nemoj mi reći da ti ovo ne valja što sam ja stavio? pa to sam i tražio zbog tebeIzvorno postao blozer
![]()
![]()
radi , ali ne vidim pol ekrana... Valjda nije za moju rezu.. Ma ubit ću se... A igra mi je geniijalna....
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
šteta........ a dobro da si mi rekao, idem dalje kopat, ma naći ću ti ja za taj tvoj specijalni ekran.....Izvorno postao blozer
Ima li tko krekani mTools za motorolu. Našao sam jedino demo na netu na get.jar ali ima tko sa krekom?
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 02-07-2006 u 22:12
Evo ponovo 200 java igrica za sve mobitele koji imaju 176x220 display!
I izvinjavam se kaj sam nekome odgovorio da v3 ima veči display,nema isto je 176x220!
Uživajte!
http://rapidshare.de/files/25186869/Moto_igre.rar.html
Evo pošto su svi na adslu, digo sam paket od 310 igara i nekoliko programa. (37mb)
Sve za siemense x65 i x75 (132x176),sve isprobano, sa screenshotovima.
Ima dosta igrivih stvari kaj nikad ne dosade (one kaj se igraju svudje: u tramvaju, na posjeti kod punice, na wc-u itd)
Download
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks