Zadnji uredio Mario92 : 24-12-2007 u 14:29 Razlog: Dodatak
Pomoc,pokusajem da pronadzem "block breaker deluxe" za nokiju 6300 ali bezuspijesno,ako neko zna gdje bi mogao da skinem tu igricu (free naravno) bio bi zahvalan![]()
Dakle, trebaju mi excel, doc i pdf viewer java appleti, tog čuda nigdje ne nalazim, pa je svaka pomoć dobrodošla.
mob je N6270 (i nema symbian:-()
evo, svo troje:
http://rapidshare.de/files/17879243/office.rar.html
Puno ti hvala!
Međutim:
Microreader
Microreadera sam imao neku stariju verziju i ponašao se isto kao i ovaj kojeg si mi dao:
Javlja slijedeći error: Number format
java/lang/NumberFormat
- po sx1 i drugim mobovima to me podsjeća na ili nekompatibilnu aplikaciju za telefon ili da je sama aplikacija u klincu(ti ipak ima 6260 koja je s60(symbian), ovo kod mene je s40, no svejedno mislim da iste java aplikacije podržavaju (j2me - 2.0)
Mobiword
Mobiword prvi puta radi, no kod ponovnog pokretanja javlja da je to Invalid Application, moram je micati i on je blokira(to mi se dešavalo i dok sam probavao druge readere koje sam našao.
A kad sam ga nanovo instalirao opet error: Index Out Of bounds..što mu je - neznam.
PDFViewer
Prvi sam ga puta pokrenuo, pa se nakon toga pretvorio u invalid, a nakon ponovne instalacije ga je odmah blokirao(onaj križić preko same aplikacije.
E, sad, pošto pretpostavljam da je verzija jave ista na oba telefona, pitam se jel nešto mogu po tom pitanju sa ovim čudom napraviti - i što..
Probao sam Pcsuiteom instalirati i ručno - ista stvar...
Nadam se da ćeš moći štogod pomoći..
Naravno hvala na promptnom odgovoru i uploadanju na rapid.
Dal netko ima onu igricu sa Paris Hilton mislim da se zove nekak Juvel...
There are no shortcuts in evolution.
Znači
Vxxx igre = V3 razr igre
molim vas da ako netko ima igrice za sagem my501c pošalje na ovu adresu: josip3008@net.hr
trazim igrice koje se mogu igrati udvoje preko bluetotha da radi na k750.
Drugi mobitel je nokia n73 pa me zanima dali moze biti ista igrica druge rezolucije?
Zadnji uredio EagleONE : 24-04-2008 u 22:09
milijunas (hr) za nokiu 6230
a jel ima netko onu Da vinci code?
nema potpisa
treba mi aplikacija mtoolbox cijela verzija! ako netko ima
molim sve moguće igre za rezoluciju 130x130 piksela i 65 000 boja.
moze li mi netko reci gdje da skinem igrice za motorolu l7?
Treba Mi Msn Messenger Za Mob, Jer Icq Imam.
treba mi neke igrice za nokiu 6270... to je poprilichno nov mobitel pa josh na mnogim pretrazhivachima (google) nemogu nach neku poshtenu kolekciju za njega...
mislio sam neshto kao:
heroes of might and magic III (ili ako ima neki drugi heroesi za taj mob), naravno eng verzija mi treba
oblivion mobile (to josh nisam nashao niti za jedan mob, al znam da postoji)
bilo koja "comp" igrica, da rastura... mrzim one glupe arkadne igrice koje su se igrale na 486icama
naravno prihvacham bilo kakvu preporuku
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
eMSNIzvorno postao Baby_Blue
.JAD http://download.getjar.net/downloads...b/703/eMSN.jad
.JAR http://download.getjar.net/downloads...b/703/eMSN.jar
Radi provjereno, ima i smajliće![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ljudi trebaju mi ove dvije igre... Milijunaš i MotoGP3... Moram ih poslati prijatelju a ja sam iz zaboravio back upatai... Dajte link... HVala![]()
Meni sljaka poslao preko 1000 besplatnih igra za Siemens M55, ali rade i na mojem Siemensu CF62, pa nek neko pita koju igru treba, pošaljem mu mejlom, imam i milijunaša....a ja bi trebala za M55 nešto slično super mariu, jer on sam ne radi, i trebam Pacmana, isto za M55 ili CF62, jer mi treba sve za CF62, al gotovo sve igre su za M55.
Ima super igra za nokie na
www.nokiagamez.net
Uživajte
Treba mi Civilizacija 3
i CallOfDuty2 za ekran veličine 128*96 ili 177*244(ili koliko je već na k750i ali bolje za ovaj prvi 128*96 jer na k750 se pokvarila java)
Molim Vas sve, ima li tko The king of sex city za sony ericsson k750i?
napisi mail adresu,pa ti posaljem
Ima li tko ZETraspored?
hxxp://www.omikron-ps.com/hr/mobile.php
evo par novih igra za SE,tocnije: Championship manager 2006,Fifa 2007,NeedForSpeedCarbon,Real Boxing3D,Splinter Cell Double Agent, Rainbow Six Vegas and Call Of Duty3
http://rapidshare.com/files/10848743/share1.rar
Bookmarks