Evo što je bilo, petak popodne, mob mi stoji na krevetu i zavibrira, pogledam, vidim poruka, rasklopim mob, otvorim inbox, otvorim poruku, čitam poruku, kliknem reply, neće, kliknem reply, neće, kliknem reply, neće, kliknem reply, mob se ugasi. Mislim ja sad, baterija je ionako bila s uskličnikom pa su se windowsi sami ugasili... i utikam ja mob na punjač, pričekam minut i idem ga upaliti, stvori se ona HELLOMOTO artičoka i onaj startup zvuk (kojeg nebi trebalo biti u mom slučaju), pa MobileOperator, pa učini ČMEEE i bloka. Izvadim bateriju, vratim, probam ponovno... i sad tako još mnogo puta nekad se pojavi ona start slika WM2002, nekad ne, nekad se ne pojavi MobileOperator slika, nekad ne, nekad učini ČMEEE, nekad ne, uglavnom windowsi neće da se pokrenu (ako je to uopće samo vezano za soft).

Taj dan inače sam kupio SD karticu i ubacio je u mob koji ju je uspješno prepoznao i otvorio, ali nisam nam nju ništa prebacivao. Kad se mob ugasio kartica nije bila u njemu već koji sat. Vezano uz to probao sam upaliti mob sa karticom, bez kartice, sa slušalicama, bez slušalica i svim ostalim mogućim kombinacijama. Znam da to nebi trebalo imati apsolutno nikakve veze s kvarom ali nepada napamet bilo kakva druga povezanost.

Bateriju sam napunio do kraja i sutra ga nosim na servis.

Lijepo je znati, jelda?! :bunny: