Prva vijest
...koji po svemu sudeći ili Laže da je sredio HR za SL ili ga misli - zamisli bože sačuvaj naplatit.
Eto - a ako ga netko ima - ili ga je napravio - nek mail-a(plus - ne treba meni jer kod mene to ne dolazi u obzir)
Prva vijest
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
http://www.geocities.com/zuti62/
ovo je link od tog gospodina...
Tako je bilo svojevremeno na C35, kasnije na S35, a sada na SL45.
Nakon nekog vremena, procurit će na net, kada više ne bude tako hot.
Time dokazuje samo svoju glupost IMHO.
Tako je to uvijek bilo kod GSM unlock softvera...
Razumljivo je kada nešto izađe da će biti skupo jer ga nitko nema, potražnja je velika, a cijena je sukladna tome. Kasnije kada zainteresirani to kupe, netko dobije od prijatelja ili negdje ukrade pa lijepo stavi na net
Nije da branim čovjeka, ali tako to funkcionira u GSM underground svijetu![]()
Zašto bi lagao?Poslao: Gleep!
...koji po svemu sudeći ili Laže da je sredio HR za SL ili ga misli - zamisli bože sačuvaj naplatit.![]()
Čovjek je lijepo dao svoj mail pa pitaj.
Može! Koliko plaćaš?Poslao: Gleep!
Eto - a ako ga netko ima - ili ga je napravio - nek mail-a![]()
*site o mobitelima*
www.mob385.com
ja nebi baš stavia hrvatski, meni su ti prijevodi uglavnom smiješni, počevši od hrvatskog za mobitele, pa evo i do win xp-a, neznam, možda sam se samo naviknuo na engleski...
maraschino - PTICICA
Mislim da se trebamo boriti za lokalizaciju softvera. Kakvi god prijevodi bili, oni će se vremenom usavršavati i ulaziti u uho.
Zamisli kako je bilo Amerikancima kada su se prvi put suočili sa, recimo "Windows is now running" (windowsi sada trče?).
![]()
Zar nije "prozori trče"?
*site o mobitelima*
www.mob385.com
Poslao: el.gambo
Zar nije "prozori trče"?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
samo da se ne razbiju ti windowsi od trčanja.
moji su znali i puzati dok nisam friznuo memoriju![]()
Imaš pravo, ali "windows" je tm, to se ne smije prevoditiPoslao: el.gambo
Zar nije "prozori trče"?![]()
Zašto Slovenci imaju Okna?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ako je nekome nepotreban Hrv - onda sam to ja - ne zelim ni taknuti mob sa hrv. menu-om - ali eto zatrebalo mi za nekog pa vidio, promislio i odustao.
btw pisao sam ja tipu ali nije htio ni prodavati - ni davati - ma uopće me ne zanima -ionako - postotak inih koji sami unlokaju svoj mob - ili nešto takvo rade s njim je jako malen+kupovati kabele za određenu marku(seriju) mobilnih aparata - za jednokratnu uporabu - vrlo je neisplativo - ali što se tiče und.scene unlockwera - slažem se da svatko brani svoje interese - nemožeš ti tek tako - doć - e, sad bi ja unlokao - pa cu si sav soft - istog dana nabavit - i tome slično.
Prije zaključka - napomena - sa lang editorom - nije evlika filozofija napravit meni za neki telac - naravno ako se ima volje - drugo - tip na stranici ima ostale menu-e pa onda ili nek skine stranicu ili nek stavi već spominjani jezik uz ostale.
Zaključak je - šaljem izvjesnog zutog 62 od tamo odakle je došao, i doviđenja sa hrvatskim za sl.
Za tm je bila šala...Poslao: Sljaka
Zašto Slovenci imaju Okna?
Prozori su zakon!![]()
Bookmarks