spajao sam V525 i E550 i V550 i E550 uvijek bez problema! ugasi pa ponovo upali oba moba, provjeri nazive mobitela, da nisu neki egzotični predugi nazivi, nekad zna radit sranja!Izvorno postao FaberOSK
jel koji od mobitela flashan/flexan?
Ne mogu vjerovat da se ne mogu spojiti! jeste li vi imali takvih sličnih problemčića???![]()
nađe moja motorola ime od njezinog moba...ali to je to!
ni zuc!
kako da ih natjeram da se spoje???
hvala![]()
mama ti sestra!
spajao sam V525 i E550 i V550 i E550 uvijek bez problema! ugasi pa ponovo upali oba moba, provjeri nazive mobitela, da nisu neki egzotični predugi nazivi, nekad zna radit sranja!Izvorno postao FaberOSK
jel koji od mobitela flashan/flexan?
Ni jedan nije flashan/flexan 8(
ama meni se čini da cura ima neke probleme sa spajanjem svoje motorole!
eto probali smo kod mene spojit njezinu motorolicu prek kompa ali ništa...ista stvar...nađe ime!(Maja....uopće nije dugo ni niš).
Ama ne znam..ako ima garanciju još neka ga pofura! i to je to....jer očito nema veze sa tim koji mob spajam sa njezinim već je stvar u njezinom mobitelu
a to što kažeš da izgasiš i upališ! ali za nepovjerovat da ja svaki skoro put moram gasit mob i palit da bi spojio motorolu sa motorolom(ali uspije!) zanimljivo...inače sa drugim mobovima ne zeza!(recimo ni9kad mi s enije desilo da imam problema sa nokiama recimo itd)
grazie!![]()
mama ti sestra!
probaj izvadit bateriju iz mobitela i držat je vani najbolje preko noći...i na svom i na curinom mobitelu......to sam ja napravio kad mi ga nikako komp nije htio prepoznat samo tražio i tražio al ništa pronalazio.....i poslije je radilo ............probaj
Ej frend..hello!Izvorno postao mobman
ma to jedino nisam pokušao...ama probat ću sve(u ZGu je)pa eto baš sam prek phone pričao sa jednim frendom iz OSK i reko mi ...sve što ste već i vi rekli!
Ukoliko otkrijem problem...ako ovaj topic bude još postojao...budem napisao što je
mama ti sestra!
topic će postojati, ne brini, dok se situacija ne rješi!Izvorno postao FaberOSK
što se tog problema s BTom, koji se nekad zna ljudima javit, moguće je da se stack iliti ram na mobu prepuni, pa ga treba restartom rješit. iako ne vidim neku posebnu usku vezu BTa i takve neke teške manipulacije memorijom, čini se da je zbilja tako. jest debilno, ali tako je.
Bookmarks