signal ti mora bit malo jaci,jel on krene buffering kada pokusas otvorit video clip....a gprs korisnik je svatko tko ima telefon sa podrskom gprsa i namjestene postavke a ti ih imas jel da nije tako nebi se uopce mogo spojit na wap
E ovako: čital sam u vip.magu da na vodafone live-u možeš besplatno gledati video.
e sad ja trebam pomoć! jučer sam probal ići (spajam se s gprs-om) i sve se očitalo i došel do nekog videa. i kliknem ikonicu da ga počne očitavat, ali nakon nekih 30 sekundi dođe mi poruka veza prekinuta. e a probam danas i kliknem na humor ili kaj i meni piše da nisam gprs korisnik... ne kužim kaj je... spajal sam se jučer s gprs-om jučer isto al mi ta poruka nije dolazila! pomoć!
signal ti mora bit malo jaci,jel on krene buffering kada pokusas otvorit video clip....a gprs korisnik je svatko tko ima telefon sa podrskom gprsa i namjestene postavke a ti ih imas jel da nije tako nebi se uopce mogo spojit na wap
moraš imati konfiguriran Real Player znaći unijeti postavke.
dobar grah daleko se čuje
prije 2 sata sam zval vipovce i rekli su da su imali nekakvih problema ali da su sad riješili. e a onda mi je opet nije htjelo očitat film. stavil sam od starog karticu i probal sam i radi! baš gledam filmiće, zakonski su
ej ljudi a dal možde znate kak skinut te videiće?
nikako streaming se neda skidati
danas je jedno vrijeme VFL bio down ali kratko kojih sat vremena imo si bad luck kad si se spajo.
oni filmići se mogu skinut! dok traje film stisneš opcije i tam dole ti je adresa od filma. e onda prek kompa s get rightom ili s nekim dugim programom skineš... e al ne kužim jednu stvar. kad imam svoju karticu (oko 30 lipa) u 3650 i kad probam otvorit film neće... kad stavim od starog karticu (oko 80 kn je na njoj), oče očitat. a kad stavim svoju drugu karticu (0,17) isto ne radi. mislim ta treba imati para da se ti filmovi gledaju! to baš i nije fer...![]()
trebas imat minimalno 6kn na racunu...jel tolko ti oduzme kad se spojis i onda ti vrati....ali pazi nekad se znaju z*jebi dogodit pa sam ja tako jucer osto bez 25kn,...sad cekam povrat novca.
znaš se sam zajebati jer naglo izletiš iz VFL-a, onda se vjerojatno ne zabilježi koda si otišao : na neku drugu stranicu ili nisi pa se vrši povrat za 24 sata
Jel imas te linkove daj adrese!Izvorno postao ipavli19
gdje su ti besplatni video?
vodafon live-audio i video-spotovi ...imas i pod humor nesto..potrazi
jel uspio tko skinuti sa getrightom nešto ?
ipak mi se čini da to nije moguće
mislis video & audio? to stvarno besplatno?
baca mi error. kaze spajanje nije moguce..
u real plejeru sam stavio postavke:
korisiti pristupnu tcku vip.gprs
PROXY: DA, adresa 212.91.99.91, port 8080
jel su te ispravne psotavke
Ja imam adresu vip.wap.gprs
Super su sve sam pregledala.Nekad hoče a nekad ne ovisi o mreži i sreći.
sredeno pozivom vip sluzbi... sad sve radi super
nisu mislili na tu adresu nego url-ovi od clipova da se mogu skinut,ali cisto sumnjam da je to moguce.Izvorno postao lili
nije moguce skinit
Bookmarks