cekaj, a sta si ti tu sve napravio, mislim sigurno nisi isao to u svemir slikat, pa renderizirat.
Neznam ako se netko jos sjeca ankete za otvaranje podforuma za grafiku...? Malo zainteresiranih, znam, al ima nas i mi se ne predajemo
A ja sam zamislio sebi u glavi da bi mogli malo pokazati sto radite. Bilo da je rijec o obradama nekih wallpapera, projektima u izradi... opcenito grafika!
U post sam ubacio jedan rad koji trenutno zavrsavam (bilo je i vrijeme), a kritike su uvijek dobrodosle! Mozda mi cak date neku novu ideju..
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
cekaj, a sta si ti tu sve napravio, mislim sigurno nisi isao to u svemir slikat, pa renderizirat.
Volio bi da jesamali sve je rađeno u photoshopu.
2XLR8R aj mi posalji ovu sliku za desktop al u punoj velicini. naravno, ako je free to share...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Stvarno super ej jel taj Photoshop stvarno tako dobar i koliki je i jel besplatan
SORRY NA OFF-u
ja mislim da je photosop 7 oko 150 MB ali nisam siguran... i besplatan je na svim p2p programima...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
opa pa to je 8 i po sati skidanja jel se isplati
Pa uvijek ga možeš u kupiti
@XLR8R, vidim da je Greg Martin poprilično utjecao na tebeplanet je pretaman, fali detalja, a i ova izmaglica mi se nekako ne uklapa, probaj ju možda malo bolje ukomponirati u sliku.
btw, navrati na www.mi3dot.org ...
@Killa: Pomalo... Jos je u izradi, ali bit ce nesto i od toga. Nadam se uskoro!
@??????: Program je vrlo dobar, treba ga samo prokuziti onda je sve stvar maste
@gog: Istina!A sto se tice planeta, pocetna zamisao je bila drukcija od sadasnje. Tj htio sam mars, da bi mi na kraju ispao tapija i napravio sam mu polarne kape i oblake. Mozda ne izgleda realisticno sve skupa, ali na to nisam niti ciljao.. Detalji mozda fale zbog resize-a originala i kompresije
al sto je tu je. Pod izmadlicu mislis onu veliku ljubicastu ili onu malu plavu? Ako je velika u pitanju hmmm tesko da cu je mijenjati, dozivjela je i ona promjena (ne zelim se ni prisjecati vise).
Btw: HVALA na kritikama!!
Doslo je do primjetnihpromjena, u izradi je starfield i malo bolje je doradjeno plavo sunce:
![]()
Na veliku ljubičastuOK, važno da si ti zadovoljan, šteta jedino kaj je 4/5 planeta u mraku...
BTW; za one koji traže dobre wallpapere slične tematike bacite pogled na http://www.artofgregmartin.com/
edit: tek sam sad vidio da više nema wall-ove online, no proguglajte malo nećete imati problema naći ih...
U taj mracni dio bi trebao pogoditi asteroidali sam jos uvijek u dilemi..
Vidi stvarno, nema wall-ova vise, zasto nisam odmah sve skinuo grrr!
Ja ih imam![]()
$Pa uvijek ga možeš u kupiti![]()
1.The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.
e sad nije too short
Update:
http://img67.echo.cx/my.php?image=beginingwip204vk.jpg (142kB)
Dorađena nebula, ubačen asteroid i dodan glow na sunce... Neke stvari sam izbacio zbog prenatrpanosti. Još bi trebalo sitnice popraviti i rad je gotov![]()
Ja sada sređujem auto u photoshopu !! Stavit ću sliku kada bude gotov !![]()
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
daj ljudi pazite di stavljate svoje teme, ovo definitivno nije za chataonicu jer je tema odredjena. !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sorry ni ja nisam znao gdje bi je stavio, ali samo ću dodat da sam prije postavljanja teme pitao Zappana i on se složio za Chataonicu...![]()
@cyber: Ja sam završio, čekam da bude uploadan na sajt i dam vam link - free for all!![]()
Sto se tice artworka, wallpapera i ostalih umjetnickih pothvata pogledajte tu
Pogledala sam ,OK.je
![]()
Kraj! Možete ga skinuti ovdje (182kB)
Bookmarks