Za sve koje zanima kako taj fotić uopće izgleda nek pogledaju malo ovaj review: http://www.steves-digicams.com/2004_reviews/t1.html

= Citat = Izvorno postao Bimbi
Jedino sto me kod T1 smetalo bilo je kasnjanje kod okidanja, koje mi se ucinilo ipak malo pretjerano dugo, kada tome dodamo i spremanje na karticu (znalo se sve skupa razvuci na 3-4 sekunde)!
Vidiš meni se okidanje čini ultra-brzo, spremanje na karticu također, ali moguće da je to zato što sam kupio malo skuplju, ali najnoviju generaciju kartice, MS Duo Pro High Speed (čita/piše 10 MB/s).

I masa mi je bila malo upitna jer ima mislim 200 grama ili nesto sitno vise (za tako mali aparat..), ali ipak, full metalno i stvarno kvalitetno kuciste to uvelike opravdava!
Meni masa baš odgovara, jer daje dojam kvalitete i robusnosti, a i mali je fotić, pa je bolje da je malo teži da ga ne smetnem s uma dok je u džepu ili ruci...

Imam i ja jedno pitanje! WB jesi li skuzio nacin rada objektiva?!
Ja sam ga proucavao koliko sam god mogao, ali neke su mi stvari ostale nejasne. Dakle jasno je posto objkektiv ne izlazi iz aparata da je fokusiranje i zoomiranje interno, ali s obzirom na zoom 3x, a otvor blende 3.5-4.4, gdje im je stao, ako znamo da je cijali aparat, dakle i sa stijenkama kucista samo 2 cm debeo (ili tanak)?
Bilo je nekih Minolti, a mislim i Pentaxa koji su imali objektiv smjesten uzduz aparata, a svjetlo se prenosilo preko prizmi, nisam skuzio dali je i ovdje tako!
nisam ulazio još u takve detalje, ali možda ti ova slika pomogne, iako je mala... budem to proučio malo kad ostalo apsolviram...

Nadam se da cemo uskoro i od WB-a cuti kritike i pohvale!
Evo jučer sam bio vani i krstio ga, i naravno po doma sam malo fotkao, već imam osnovne dojmove, ali sad sam još malo pod 'utjecajem' jučerašnjeg izlaska , pa ću napisati mišljenje malo kasnije, a naravno nisam se ni sa svim mogućnostima fotića stigao upoznati...