= Citat = Izvorno postao KaKaV NeReD
ajd ti meni dokaži majstore da možeš sada napravit video poziv preko T-mobilea pa ti ja još jednu Nokiju takvu kupim.
Ja sam sad probao pa ne ide a ti moš ljepo probavat i dalje.

Probaj u stvari napravit neki download preko UMTS-a pa mi javi koju si brzinu postigao.

Što se tiće razumijevanja ja samo napišem ovdije što sam probao i što znam da radi. Nažalost ti si napisao da si mogao 100% ostvariti video poziv koji do sada nisi još ostvario. Nemoraš se odmah ljutit na mene. Pa nisam ti ja onemogučio video pozive.

Sretno i bez uzrujavanja

da i baš me zanima to besplatno telefoniranje
kako se može besplatno telefonirati kad glas ide preko GSM-a
ništa se ja nisam uzrujao,uzrujao si se ti,to dokazuju i tvoja 2 posta iza moga jednoga tamo gore negdje.

PA ČOVJEČE BOŽJI, pa mogu ti dokazati da se može ostvariti poziv,video poziv preko UMTS-a i to besplatni,ne glasovni poziv besplatno nego video poziv besplatno,ti si sad probao pa ne ide. Ja sam sad u ZG sad nema 3G jeb...signala,ti onda nisi mogao ništa probati,sad sam na običnom GPRS-u,kad sam imao 3G signal zvao sam tipa iz svog imenika,odabrao sam video call i mobitel je počeo zvati da bi napisao nakon koje sekunde da mobitel kojeg zovem ne podržava video pozive,jer tip nema 3G mob, da je imao poziv se mogao uspostaviti.TI NE MOŽEŠ ništa probavati uspostaviti kad nema 3G signala pa jel ti ne piše na mobitelu da ga NEMA????!!!! Jel ti piše ispod crtica za signal 3G ili ima obična ikona za GPRS????
ČOVJEČE???
Komercijalni rad-ŠTO je komercijalni rad? To da ima jak signal i pouzdan i da uvedu tarife za naplatu razgovora, u testnom razdoblju oni su besplatni jer tarife ne postoje,naravno signala će onda biti samo kratko, i to kad su probavali u 1. i 2. mjsecu u Zg. pola ljudi koji su imali takve mobitele nisu to ni skužili,a ovi ostali što su skužili njih je bilo jako malo.Ti ne spadaš u te. Ajd ti sad idi isprobaj jel radi download preko UMTS-a.