Skinuo sam sa siemens freaksa disk opener za mijenjanje ikona na x65. Slijedio sam upute ali neznam kako da to uradim. Ja namjestim com port i pritisnem do it. Pojavi mi se done ali ne znam gdje mi je spremljna Config/japp/FlexMenu
Skinuo sam sa siemens freaksa disk opener za mijenjanje ikona na x65. Slijedio sam upute ali neznam kako da to uradim. Ja namjestim com port i pritisnem do it. Pojavi mi se done ali ne znam gdje mi je spremljna Config/japp/FlexMenu
nije ti nigdje spremljena nego se otvorila tj postala je vidljiva za tebe.
spoji mob sa kabelom na komp i pokreni mpm; pronađi direktorij config, otvori ga, u njemu bi trabo biti drugi japp direktorij, otvori i njega, i konacno u njemu je FlexMenu direktorij. Njega također otvori i izvrsi promjene...
maraschino - PTICICA
je li to moguce uradit sa simocom
pa ako imas pristup flex memoriji onda jest...
maraschino - PTICICA
kako da to uradim preko simoca
pristupi flex memoriji i otvori nevedeni folder i izmjeni ono sto zelis izmjeniti...
maraschino - PTICICA
uradio sam to. ali ikone mi nisu kao u previewu nego su sve iste. je li to do mobitela imam c65
Kao što ti je 3aTmr rekao uđi u config/japp/FlexMenu/ i tamo stavi one png ikone ,ali nemoj zaboraviti i kopirati main.fs jer bez njega ti ne bude radilo.........
orginalni main.fs si kopiraj prije izmjene negdje, tako da kasnije možeš vratiti sve na staro..........
treba li i preview
netreba ti...
Bookmarks