Ma to je bilo kad smo grčku učili i samo spomenuli,daj uključi malo taj mali mozak![]()
ma niš me on ne raspali nego mi je čudna ta škola u kojoj na satu zemljopisa uče o grčkim bogovima...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ma to je bilo kad smo grčku učili i samo spomenuli,daj uključi malo taj mali mozak![]()
ti se prvo nauči pravilno izražavat, a to da znas vrijeđat i ponižavat,to znamo svi ...Izvorno postao zeus
Takve sam duše,pogledaj ovaj post gore,mislim da sam ga tek sad rasp*zdioIzvorno postao frish-KI
![]()
@sodom o čem pričaš????????
o tome kako u prvom postu navodiš da ste iz zemljopisa učili o grčkim bogovima,a već u drugom si to preformulirao ...da ste samo spominjali,a vrijeđanjem načeš puno postić....taman kad si se vratio pomislio sam da si se urazumio,nadam se da je ipak tako a na tebi je da to pokažeš i nama ostalima.pozdrav!
Pa učili smo nešt tko je bio Bog čega
Ako stvarno hoćeš nije bedIzvorno postao BlueDevil
![]()
@zeus: katastrofa... ali whatever...
inače mi smo o grčkim bogovima učili na latinskom, grčkom i povijesti, ali nikako ne na zemljopisu...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bokte jel nerazumiješ da smo samo spomenuli?
meni je zeus cool
i meni isto![]()
meni je taj lik strašno kul...![]()
Nije rekao za mene "osobu" nego za nick
ja nemam nadimak nego mi je to stavrno prezime ali svaka sličnost sa "kanaderom"(Ivom) je slučajna
![]()
a evo meni (bivšem ??????) novi nadimak
ja sam svoj dobila nakon sto sam se kao mirna curica nakon nekih praznika pojavila sa irokezom i killerima u malom zabitnom ali lijepom gradicu, sam mi je frend reka panka kad cu rezervirat misto u ludnici i od tad je ostalo panka a kasnije se pridodalo pokemon
što su ljudi mnogobrojniji, manje ljudi ima....
sta chem kad sam nemastovita..znas ono slatka_mala,koka,blalalala ma uzs))
odvalila sam imesvoje ime...ono domisljato za po******
)))
Čuj, sasvim dovoljno da se neki forumaši raspamete na tvoj avatar i činjenicu da si suprotnog spola.![]()
fish-KI, ti to sebe projiciraš u "neke forumaše"?![]()
heheheh a da malo precizirasIzvorno postao frish-KI
)
![]()
moja prva slova imena i prezimena sipe![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
oces reci da je moj nick bezvezesunceko ti tvoje novo
ccc
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ne ne neIzvorno postao mala
))) ispricavam se
)) nisam to mislila
)
![]()
Ni-ka-ko!Izvorno postao gog
![]()
Bookmarks