ja sam reko kako sam ja dobio nick!ali je premješteno!stavljo mami sibirskog tigra na motorolu Vxxx i kad sam se išo logirat napisao SIBIR i ostao SIBIR!
ja sam reko kako sam ja dobio nick!ali je premješteno!stavljo mami sibirskog tigra na motorolu Vxxx i kad sam se išo logirat napisao SIBIR i ostao SIBIR!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Ja sam svoj nik provalio onak bezveze... neznam zaš sam to učinio i sad bi ga želio mjenjati... no mislim da je jedini način da se nanovo registriram...
Inače ima jedan Mato tufekovići kojega sam zvao tomato... kao kečap... onda je on meni rekao kako sam mirko, krompirko... bilo je to davno, slučajno mi palona pamet i eto...
+ iako nema neke presude u odabiruz nicka: Inače sam majstor sa krumpirom... Znam doosta načina da bi od njega pripremio jelo, i štošta drugih stvari...
e i da dodam... ovaj avartar, ako bismo i otome pričali zbog čega baš taj... UInače Sonic igra sa SEGE mi je bila najbolja igra stoljeća, i to je jedina igra koju sam prešao nekoliko puta dok sam bio mali...
za komentiranje avatara ima posebna tema, pa molim da se tu ne komentiraju...Izvorno postao Krompirko
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Kako bi stari rimljani rekli: Nomen est omen (ili kako se već to piše)Originally Posted by Krompirko
+ iako nema neke presude u odabiruz nicka: Inače sam majstor sa krumpirom... Znam doosta načina da bi od njega pripremio jelo, i štošta drugih stvari...![]()
Zadnji uredio Dark : 16-04-2005 u 00:12
Bookmarks