Na svojem cv65 imam SW-25,skinuo sam sa interneta firmware 43 ali kada pokušam update kaže mi: "Update nije moguć.Kriva SW-verzija!"
Dali ima netko kakvo rješenje??????????
Na svojem cv65 imam SW-25,skinuo sam sa interneta firmware 43 ali kada pokušam update kaže mi: "Update nije moguć.Kriva SW-verzija!"
Dali ima netko kakvo rješenje??????????
pogledaj koja ti je varijanta na mobu (vjerojatno je neka A4xx ako ti pise na Hrvatskom). I ako si skidao sa siemens-ovog site-a, tad moras skiniti isto tako varijantu A4xxx
maraschino - PTICICA
Na mobu mi je B 402
a koju si skinuo sa neta? vjerojatno nije neka od varijanti B4xxx
Da bi update-o moras skiniti neku od B varijanti, ali da bi imao i Hrvatski moras uzeti neku B4xx (xx - neki brojevi - mogu biti bilo koji)
maraschino - PTICICA
Ne kuzim zasto sluzi fw , promijenio sam ga ali mi je sve opet isto za sto to sluzi ????
Pa koji si imao fw i u koji si ga promjenio?
imao sam 8 a sada mi je 32 razlika je u tome sto sam izgubio hrv jezik
Ja sam sada na svoj cv65 stavio fw41 i language pack 4 tako da imam hrvatski,
ali sad mi je fora što mogu gledati 3gp fajlove iz memory assistanta.....
ej ,mozes li mi staviti linkove na ono sta trba downloadirati pa da i ja mogu gledati 3gp.
dali radi zvuk na 3gp ?
Ako imaš c65 skini sa siemensmanie službenu ili Winswup verziju firmwarea 43 i nadogradi si mobitel.........tada ćeš 3gp filmove moći gledati iz memory assistanta......ako nebudeš imao hrvatski jezik lako ćeš staviti language pack 4 patch sa V_klayom........
izgubio si hrvatski jezik jer si stavio fw varijantu bez hrvatskog jezika...
Novi FW-i obicno dolaze sa nekim poboljsanjima, od raznih dodataka do stabilnosti software-a...
maraschino - PTICICA
moze li se sa usb kablom stavljati fw. ?![]()
moze se staviti i sa usb kabelom ako imas instalirane potrebne drivere...
maraschino - PTICICA
Bookmarks