DiNovo od logitecha - na to se svi paleal je skupo (1000kn cca)
Frend traži tipkovnicu, čim ljepšu, uvjet da je crna, treba za ured, znači ljepota je bitna, uvjet bi bio da ima one tipke niskog hoda kao na laptopu, help wanted
DiNovo od logitecha - na to se svi paleal je skupo (1000kn cca)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
logitech x ultra flat
ili ti ja prodam od sharkoona tipkovnicu sa plavim osvjetljenjem, cijena po dogovoru...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Kako forumasi rekose Logitech diNOVO! Predobro izgleda i predobar filing za koristenja! Vidio u zivo i ozbiljno namjerio kupiti, ali kad sam cijenu vidio, malo sam se ohladio!
Ovdje ti je link za cijeli set (media desktop):
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=485
a mozes i samo tipkovnicu kupiti 1007,96 kn!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Malo OT, da te pitam, je istina da su tipke premekane i s puno praznog hoda? Tako sam barem procitao u review-u za diNovo for notebooks..Izvorno postao cyberphere
A mozda je to problem samo u toj varijanti tipkovnica
Pitanje nije upuceno meni, ali mozda i moja impresija pomogne! Praznoga hoda, po meni ima tiloko koliko bi ga i trebalo biti, a to da je tipk. mekana, to stoji, ali meni se to osobno svidja!Izvorno postao XLR8R
Sto se tice tvoje dvojbe, oko varijanti tipkovnica, postoji, koliko je meni poznato, samo jedna varijanta, i to ona za koju sam dva posta vise stavio link! Logitech je reklamira kao set za notebook, sto ne znaci da se ne moze koristiti i za desktop izvedbu racunala! (izvedba je za notebook, vidis i sam da je num odvojen, npr ako ti samo on treba)!
Zadnji uredio Bimbi : 13-04-2005 u 22:37
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Pa koliko sam ja primjetio, a imam je skoro godinu dana nema puno praznog hoda. Taman onoliko koliko treba. I tipke imaju kratak hod. Treba malo vremena da se navikneš al kad se navikneš filing je pre dobar. A media pad je stvar za sebe. Jako jako korisno bar meni. Služi mi kao daljinski za tv, brzi kalkulator, daljinski za winamp i usput mogu vidjeti šta mi svira u winampu na njegovom display-u. Jedino što mi smeta je miš. Malo je neprecizan i baterija dosta kratko traje. Najrađe bi si ubo MX1000Izvorno postao XLR8R
Lijepih crnih tipkovnica imaš već za 40-80kn(doduše ne sa kratkim hodom)...zanemari ove lovačke...za tipkovnicu se ne isplati dati više od 400kn...imaš i Coolmastrovu tipkovnicu ali je sa aluminijskim okvirom i tpke iste kao u laptopa za 260kn(Hg šrot)
Kolko ja vidim ima verzija koja se zove "diNovo Cordless "DESKTOP" for Notebooks". Ta verzija ima manjeg misa i ne radi na bluetoothu nego ima usb reciever za bezicnu vezu. I, ako je to neka razlika, sive je bojeIzvorno postao Bimbi
Naravno i cijena je manja - 1050kn
@cyber: tnx, to me zanimalo, ipak je savrsena
now back on topic...
Da ne otvaram novu temu, htio bi vas pitati koju mi tipkovnicu preporučujete za max 200kn (bolje manje)?? Bitno: da tipku space mogu stisnuti na rub i on prihvati (glupo al iritantno), mekše tipke i najbitnije, normalan raspored tipki.
Gledao sam malo
Logitech Ultra X Flat (PS/2)
Ali mi se više sviđa neko USB riješenje... Ne mora biti bežična! (sad imam daljinski)
Ili mozda ova:
Logitech Office Pro
Zadnji uredio xlr : 12-06-2005 u 00:14
Bookmarks