Ne kometiran, gledam
Ma neko setaliste pored sav jest ak se nevaram.
ali skorz mi izgleda da je to negdje na balkanu mislim onaj pano s mekom ma to mora da je kod nas.
Al ima malo celulita pogledaj tamo gdje se guza pretace u nogu pojavile se crtice, ta kad side s bajka ma ogromna je. Al dobra![]()
Ne kometiran, gledam
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
SUPER!!! Ako tebi smeta njen celulit,znaci da su mi sanse vece za 40%!!!Izvorno postao Šile
Jer,ipak zna se... ko je najveci zavodnik na forumu!!!![]()
Pa ak se uzme u obzir mala koju zavodis u zadnjih 100 postova onda you are the king!
eve ti ga:Izvorno postao Pinocio
Kinez smislio bicikl dvosjed za jednu osobu
![]()
LUO JIANPING, koji u Pekingu ima trgovinu bicikla, napravio je neobičan bicikl koji smatra vrlo praktičnim.
Bicikl s dva sjedala koristi se na dva načina koji su, po njemu, dobri za zdravlje i sigurnost vozača.
Pri vožnji na višem sjedalu troši se manje energije i postiže veća brzina, a stražnje niže sjedalo koristi se za vožnju po krcatim gradskim ulicama kada i noge služe kao kočnice.
Luo, koji još traži firmu za masovnu proizvodnju ovakvih bicikala, nada se i značajnom povećanju svojeg kućnog budžeta.
Jarun je zagrebačko jezero...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Cekaj malo...Izvorno postao Šile
se postaje tek kada se zavede...
p.s.i na koju malu mislis???![]()
@nosati jarun je prvotno bio jezero,a sad je in mjesto u zgu![]()
a sad nije jezero?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Jarun ti je Zagrebačko "more", jezero na kojem se ljeti navečer zabavljaju mladi u klubovima, preko dana rekreacija oko jezea i ispijanje kave, poneki i kupanje, te veslačka staza...
pa prveno je mjesto za izac , kolko vidim, zato svi dolazeIzvorno postao whiteboy
naravno da fizički je jezero
Bude li lepih guza leti tamo???
Pa na nasu malu!Izvorno postao Pinocio
pssssstttt.... nemoj da Andrea cuje!!!Izvorno postao Šile
![]()
Nije mi jasno,odakle ti samo ta ideja???si!!!
Izvorno postao Šile
![]()
Ovo je za riknut!Ha ha
nre radiIzvorno postao Šile
ocu re-link![]()
Ne radi ni meni.
http://www.clipdump.com/goLink.php?Id=1068
na tom linku mozete gledati keyru kako plese... nije lose za pogledat
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Nece da ucita stranicu do kraja a i to sto ucita su neki chicks iz ZG.Izvorno postao Player 4 ever
Imam ja Kayru kako plese nekih 7,5MB malo guza pa pomjeri kameru vislje pa malo cike i to je to.
ja skinuo ovo kaj je player poslao, malo preko 17mb, ali ga nisam mogao otvoriti poslije...
Ima ko neki link di se mogu slike pogledat,ovaj ne radi..........
May the Force be with you!
Pa cekaj sad jel je ima na tom sajtu ili ne jel moze direkt link?Izvorno postao gog
ne kuzim evo ja sad kliknuo i clip radi bez problema...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Pa i nema neko dupe ova mala...
HA,HA
Ma meni puni u u operi nema tu downloda.
Jel to ona dode namjesti kameru, onda skine vruce gacice, pa kao hoce tanke onda opet namjesti kameru vislje pa obuce traperice i stane pred kameru a kod pupka joj pise supertangas.com?
Bookmarks