točno!....ma nek uzme S-video na chinch i ...Izvorno postao XLR8R
![]()
To je to!! Kako si to izvukao??Izvorno postao flOorKilla
Al vidi se da nisi uspostavio konekciju tv-a i tvout-a
Kabel, kao sto je Tomo rekao... Ako se ne varam ta 3 konektora su za component color out. Nabavi s-video (s-vhs) kabel ili (nisam siguran za ovo, mozda grijesim..) 3 chincha za svaku "boju" i to stjeraj na TV (ako ti TV nema ta 3 ulaza, morat ces preko nekog univerzalnog scarta ili sl. spajat na TV).Izvorno postao flOorKilla
Ovako si najvjerojatnije spajao taj chinch na Video-in na TV-u (cini mi se da bi to bila zuta boja na TV-u, neznam jer ja to nemam) sto nije isto kao "RGB" kabel.
Meni je osobno najjednostavniji taj s-vhs kabel (mekan je za razliku od kompozitnog - chinc kabel) jer i tako mi ide suma kablova prema TVu (in, out, zvuk). Ti razmisli pa javi sto si odlucio
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
točno!....ma nek uzme S-video na chinch i ...Izvorno postao XLR8R
![]()
BTW skinite DiVX G400 dobar alat za podešavanje nekih opcija, bilo Bsplayera ili TV-outa
DivXG400 was first brought to live to work around incompatibility with DivX ;-), MS MPEG4, WM7, WM8 codecs and Matrox G400/G450 drivers/hardware. If image width of the clips is not exact multiple of 32 (like 720x???), clip may be played back without using video overlay. Without video overlay, clips are looking choppy and DVDMax can not be used.
In a time DivXG400 has evolved to something much more, providing several features, all designed for better movie-experience, like:
* Image adjustment (Pan & Scan, aspect ratio correction, overscan compensation)
* High quality subtitle display in windowed and full-screen mode. DivXG400 supports almost every known subtitle format: SubViewer 1.0, 2.0, SubRip, MicroDVD, SAMI, Sub Station Alpha 3.0, 4.0, JACOsub, DVDSubtitle, VobSub 3.0 ... 7.0, TMPlayer, SMIL-RealText, AqTitle. Additionally, MicroDVD INI-files are accepted as a wrappers to real subtitle files.
* Subtitle output to TV in DVDMax mode (of course, all "classical" modes are supported, too)
* Near to 24fps clip playback at 25fps
* etc, etc.
DivXG400 is codec-independent and should work within all players that use automatic DirectShow Filter Graph generation (Windows Media Player, MicroDVD Player, Zoom Player etc.). Also, video codec must support YUY2 output format.
ovako bi ja to spojio:
http://img1.imageuploader.net/show.p...=vga.JPG&d=315 na http://img1.imageuploader.net/show.php?img=tv.JPG&d=595
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ne vide se slikice
ma vidi se samo moras cekat dosta dugo
Onakav vga izlaz imam i ja - tu ukopcas onu hobotnicu i dobijes konektore. Ono sto si "slikao" na TVu je video kompozitni ulaz (chinch konektor).
Ako na TVu nemas ovakav konektor kao na slici:
http://img1.imageuploader.net/334/Untitled-1.jpg
...morat ces kombinirati s-vhs kabel (izlaz na vga ti je s-vhs) i konverter na chinch (s-vhs zenski na chinch muski) da bi taj kabel spojio na TV. Ti odlucujes, mene je 5m s-vhs kabla doslo cca 50kn.
Javi sta mislis![]()
jao zivote sta sam ti skrivio......
neznam niti sam. nekak mi je glupo bacit 50kn na to da bi kad tad pogledao film na tv-u. a ebiga sta se mora mora se. dakle idem sutra u ducan i trazim s-vhs kabel i konverter za chinch. nadam se da necu fulat
Nebi trebao fulat - samo traži s-vhs kabel.
Jedino pogledaj dali će ti trebati konverter ako ti TV nema s-vhs ulaz! Tada uzmi onaj konv. koji sam ti gore napisao..
Sretno nije to ništa strašno![]()
NEEEE!!!! Kakav konvertor na chinch?!?!?!!? Kaj će ti to? Kupiš s-video kabel (ako ti grafička ima takav izlaz) i za još 20 kuna kupiš scart konverter u koji možeš upiknuti s-video, kompozitni i audio ulaze, ovisno o tome kaj ti sve treba....
Imas pravo! Takav imam doma.. Covjek je htio spojiti na kompozitni pa eto...
Al ova stvar je puno bolja - bravo gog!![]()
zar nisam vec rekao da necu scart... jos nes, s-vhs i s-video, jel to jedno te isto?
To ti je isto:
http://en.wikipedia.org/wiki/S-VHS
Ok, onda ce ti valjda trebati taj konverter (ako nemas s-vhs na TVu, ovo opet spominjem jer se nisi izjasnio)
Scart je po meni the way to go. Na ovoj grafičkoj imam sam koristio kompozitni kabel jer mi je bio jeftiniji i dostupniji, 9600xt mi dolazi u ponedjeljak i koliko sam vidio ima samo s -video kabel, kupit ću novi kabel, a scart adapter neću morati mijenjati jer prihvaća i jedno i drugo...
Probaj sa programom TvTool za nVidiu,tako sam ja uspio.........
Spoji S-Video na grafičku,a onaj žuti spoji na tv i prebaci na av,uključi TvTool i tamo će ti vjerovatno sam program prepoznati tv........
proslo je vise od godinu dana, ja nisam jos potpuno uspio. nisam ni previse pokusavao bio... dobio sam sliku na tv ali problem je sto je crno bjela i nikako da dobijem boju! pokusao sam spojit na vise nacina, s-video kablom na scart, komponentnim na scart, i video kablom ali nista, nikao da dobijem boju. probao sam se igrat i u postavkama... ocajan sam..
probaj više PAL postavka, jedna mora raditi..
ak ne radi onda treba nekaj prebrikati u scartu (ne sječam se kaj)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
nemrem vjerovati da nemres spojiti...ja obicno spojim kabl i komp preko scarta...odem u settings i izaberem da mi aktivira drugi monitor, restartam i to je to....
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
a gdje pise da nemogu spojitmogu, ali mi je crno-bijela slika.probao sam sve PAL postavke (tv format) i nista. a sa scartom se nemam sto posebno igrat...
jel to još uvijek 6600gt
daj točno kak ide spoj..
npr kod mene je: iz grafičke onaj kabel iz paketa, iz njega ide "svideo-činč" adapter, činč ide u scart pa u TV"
nisam siguran, al mislim da je i meni bilo c/b na s-video kablu (direkt bez činča)
prikaz je na "Clone", postavke signala su PAL only....
dal imaš odabir formata za izlaz, ko ovo dolje?
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
kod mene je slicno ovo sucelje, al u biti sve isto. ma postavke su u redu.. a probao sam i chinch i s-video. hm...... trazio sam u postavkama da mozda negdje nisam dobro podesio nesto u vezi boje al nema.. a meni isto tako spojeno, onaj adapter koji je dosao sa karticom, koji ima chinch i s-video utore
Bookmarks