Najbolji su Samsunzi. Svi!
Najbolji su Samsunzi. Svi!
Nemožemo niti za jedan mobitel reč da je najbolji. Ovo je glupa tema. Mislim... neki često mješaju mobitel i smartphone... Svaki novi mobitel koji izađe na tržište je u tom trenutku najbolji!!!
(7650, do pojave gd87... i tako)
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
S ovim se slažem . Najbolji je NOVI mobitel.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
U danasnje vreme najbolji je 7250 s obzirom na velicinu i uz to i intergrirana kamerica,...Poslao: " Player 4 ever "
" ... koji je trenutno najbolji mobitel ... " malo sam se sjebo u pisanju ![]()
[QUOTE]Poslao: ivan_samsung
Najbolji su Samsunzi. Svi! [/QUOTE
Ne,ne samo sAMSUNZI nego svi japanski mobiteli!!!![]()
SE P800!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma tacno je sta kaze jedan iz foruma :''Nokia je nokia a ostalo su mobiteli.''
nokia je mobitel stradicijom, ali danas se ipak rade mobiteli koji su bolji od nokie
(možda nisu kvalitetni kao nokia...)
Pa nokia baš i nije oličenje kvalitete... sjetite se samo svi vi kaj ste imali (ili imate) nokiu kako često su odlazili konektori za displej! Ono moraš ga stisnuti ak hoćeš nesto vidjeti. I (zbog xpress on maska) plastika škripi na stisak i ne djeluju baš pouzdano.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nokia ima najbolje rješeno xpress skidanje maske, ali normalno da svremenom počne i škripat i ostali djelovi odlazit u ku...
ali ima mijenjanje maskica s sta ako vam se maskica potrga jednostavno kupite novu za 80kuna.npr.sonyericsson i ostali ako im se maska strga moraju platiti preko 500 kn,...
Hm, želiš li reći da smartphone nije mobilni telefon? Pruža puno više od "običnog mobilnog telefona" (kako god to definirali), ali i dalje nije ništa drugo osim telefonaPoslao: flOorKilla
Mislim... neki često mješaju mobitel i smartphone...![]()
ne želim reči da smtphn nije mob, kažem isto šta i ti ali ti očito nisi shvatio zašto sam to reko...Poslao: vanja
Hm, želiš li reći da smartphone nije mobilni telefon? Pruža puno više od "običnog mobilnog telefona" (kako god to definirali), ali i dalje nije ništa drugo osim telefona![]()
Što se podrazumijeva pod "najbolji mobitel?
Mobitel sa najviše funkcija ili najkvalitetniji mobitel?
Ako je u pitanju kvaliteta onda to sigurno nije Nokia 7210/6610.
Nokia je prije bila selo :-) . Najbolji je p800.
Strength is irrelevant. Resistance is futile.
zasad. A kad capan ili marohnić ili... dobe na test siemens sx1...
vidjet ćemo
Ne znam zašto svi padaju na Sx1 pa po spec. je lošiji od P800...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Nije lošiji nego "mršaviji" za neke funkcije.![]()
dobro. onda neke druge nove mobitele.......................................... .........bla bla bla
pa neče p800 još dugo bit najbolji.....
Istina "mršaviji" ali još ga nema da bi usporedili več je sve na principu rekla kazala...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
dmi daj si promjeni avatar......
meni je spika ovaj avatar
a ima i bolji mob od p800, a zove se neonode 1 (mislim), baš je strava (za nešto što vjerovatno neću nikad ni vidjeti uživo...)
vidio si ga u prošlom mobilu...
da da da... to je mob za malo dalju budučnost....
zasad je p800 ok
ja se nadam da ću posjedovati T610, ipak mi je veča spika kada je klasičan mobitelski izgled...
p800 je great, ali mislim da je ipak više za tipove s aktovkom i laptopom nego za šljakera![]()
misliš po izgledu? ok, možda, ali po softveru je za svakog...
malo je veliki ali ipak ima ogroman touchscreen....
ipak je preskup.
Bookmarks