Izvorno postao
ispravljach
E66
+ iznadprosječno dobar TFT monitor - vidljivo pogotovo za vrijeme sunčanih dana.
- tipkovnica na izvlačenje mi nikad nije legla pa je ranije nisam puno koristio. ipak, sada se pomalo privikavam i zato što je gornji dio tastature jednak kao na E51 koji mi je odličan po tom pitanju. kod E66 smeta mi nabrubrenje ispod tipki * 0 #. jednostavno te tipke mi ne idu od prve zbog tog nabubrenja.
E51 = nju ponovno kupio i koristio mjesec dana. toliko sam izdržao. dolaskom sunca shvatio da taj mobitel ne mogu koristiti u otvorenom prostoru. ovo je razlog zašto sam odustao od E51:
- najlošiji TFT monitor u odnosu na druge iz E serije i jedan od najlošijih uopće. ovisno iz kojeg se kuta gleda vidi se u "negativu", a što je inače mana mnogih TFT monitora, ali je ovdje to posebno loše. pogotovo za vrijeme sunčanih dana.
- dok nisam počeo intenzivnije koristiti E51 za razgovore nisam obraćao previše pažnju na podatak o zračenju. onda, nakon nekoliko dugih razgovora imao sam osjećaj da je dio glave izložen mobitelu - zakuhao. kada se to ponovilo nekoliko puta usporedio sam količinu zračenja i utvrdio nenormalno velik podatak od (SAR EU) 1,47 W/kg. To je čak 100 posto više od nokije 6220 koju sam ranije mnogo koristio za duge razgovore, a nakon kojih mi glava ne bi "zakuhala". kada sam s nokije 6120 (SAR EU = 1,19 W/kg) prešao na 6220 primjetio sam manji pritisak u glavi nakon dugih razgovora
Bookmarks