na rođendanu od p. dadyja tari reid je na crvenom tepihu ispala dojka
fotići su okidali nekih 5 sekundi,dok nije došla neka njena pomoćnica i digla joj naramenicu
ona uopće nije skužila da joj se nešto dogodilo![]()
na rođendanu od p. dadyja tari reid je na crvenom tepihu ispala dojka
fotići su okidali nekih 5 sekundi,dok nije došla neka njena pomoćnica i digla joj naramenicu
ona uopće nije skužila da joj se nešto dogodilo![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
iam netko slike?
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Točno, ovo mi ništa ne znači bez fotki, ionako ne znam tko je to...
Imam ja. I to, i Šaru, i onu Saru iz Rijeke, i onu kokoš od Ines (Slovenska miss) i Jessicu (Novi Sad). Samo ne mogu postat na forum to
Mogu sutra mailat s posla, ako netko baš inzistira, al ne bi Jassicu (40MB), a od Sare samo slike mogu jer isto filmeki imaju 40Mb.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
erm...Izvorno postao BlueDevil
jedino pula moze proizvest takve maloumne osobe...
she's from pula...
![]()
Sumnjam da samo pula to moze, ona je imala sreceIzvorno postao BranX
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Imam i slike i video a imate ih na index.hr i nije pomocnica nego neki lik i ima to vec vise od mjesec dana.
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Pa to je neka stara baba...
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
pa ovdje jooj nije ništa ispalo?!Izvorno postao Vuki
![]()
![]()
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
HE-HE-HE ko fol nije skužila (žene su prepredena bića svašta su u stanju da naprave za slavu i paru)Izvorno postao bbbrljo
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Slika koju sam ja otvorio na playerovom linku pokazivala je bore oko očiju, meni je to znak starosti![]()
Onda si i ti stara baba bio, jer vjerujem da si nakon meetinga forumaša imao podosta bora oko očiju - drugo jutro![]()
wired,tired,expired![]()
vidim da joj nije stran kirurški skapel. moje stručno oko uočilo je fini ožiljak... pače, njih dva!
btw, vidi moj mobitel: http://thatsjustnotright.com/movies/...s_Ball_15.html![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja ništa uopće nisam uoćio!Izvorno postao whiteboy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ko je gledo kći mog bossa, vidi razlikuIzvorno postao whiteboy
tam nije imala niš
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
stara ma prastara vijest......
danas me šokiralo kad sam vidio naked jessicu albu
još nemogu doći k sebi.......
where???????Izvorno postao damgol
da fakat daj slike
tko je ta alba, jel ona neka albino žemska možda?![]()
gle mojne mi jessicu diratIzvorno postao gog
![]()
jel to onaj mongoloid kojeg si imao kao wallpaper?Izvorno postao damgol
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ma mala je MRAAAAAK! Jessica, mislim...
Bookmarks