1.Bolji mi je ad-aware zato što ga koristim i nije me iznevjerio
2.Norton mi nije baš nešt nod32 je bolji koliko sam čuo ali ga ne koristim
3.Nisam nikad čuo za nijednog od ta dva,po meni je najbolji zoneAlarm nabavio sam ga neki dan i odličan je
evo sto me zanima - recite mi svoje misljenje glede sljedecih programa, a naravno, slobodno predlozite i neki drugi, po vasem misljenju bolji...
Spyware
Evidence Eliminator vs Ad Aware
Antivirus
Norton vs avast! antivirus pro vs. NOD32
Firewall
Kerio Personal Firewall vs Sygate Personal Firewall
maraschino - PTICICA
1.Bolji mi je ad-aware zato što ga koristim i nije me iznevjerio
2.Norton mi nije baš nešt nod32 je bolji koliko sam čuo ali ga ne koristim
3.Nisam nikad čuo za nijednog od ta dva,po meni je najbolji zoneAlarm nabavio sam ga neki dan i odličan je
slazem se, nabavi ZoneAlarm Pro - po meni definitivno najbolji firewall.
Spyware: Search & destroy + Ad Aware
Antivirus: NOD32 (apsolutno najbolji) iako ima u posljednje vrijeme čak i freeware antivirusnih koji solidno rade svoj posao.( Antivir, Avast)
Kerio je bolji od Zone Alarma, ali pomalo zna biti dosadan, jer kontrolira baš svu komunikaciju čak i onu unutar samog PC-a. Ali zato ne postoji napad koji neće blokirati. Jedina mu je mana da kod ICQ-a ne dozvoljava slanje datoteka.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
da kerio je bolji koristio sam ga neko vrijeme nakon zonealarma ali je naporan... ne koristim nikakav firewall, nepotrebni su...
norton av 2005 i adaware. i ccleaner.
e da još sam zaboravio napisat spyware search and destroy
da to nije spybot.. i njega koristim. danas stvarno treba jako dobro zastititi komp, mada recimo ja nekoristim firewall, pa to smece mi gusi komp
Od AV-a definitivno NOD32
AV - vele svi da je NOD32 najbolji, osobno koristim avast i ok mi je.
FW - koristim sygate, ZA ne volim jer je komplicirano za podesiti izravno koji mrežni promet propuštati, koji blokirati po portovima, protokolima i adresama, a osim toga zamjerio mi se u verziji mislim 3 kad je gutao resurse do bola. kerio nisam probao.
NOD32 definitivno, mada ukoliko baš inzistiraš na nortonu obavezno nabavi corporate verziju...
Ja koristim Sygate-ov i zadovoljan sam, kerio sam davno koristio, jedino što se sjećam je da pro verzija ždere poprilično resursa...
Što se spyware tiče ja otkad surfam s FF-om to uopće ne koristim...
točno to i ja imam i posebno bi istaknuo ccleanerIzvorno postao flOorKilla
a što je s outpost-om?Izvorno postao gog
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Mcafee AV + Ad Aware + ZA
jos nikakvih problema... imo sam prije problema sa Mcafee antivirusom ali ovo je legalna verzija koju koristim, zamisli to, pa tako da jos necu mjenjat
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Skinuo novu verziju i imao problema s registracijomIzvorno postao whiteboy
![]()
avast + sygate + ad-aware se
ja osobno trenutno koristim avast pro 4.6 i zadovoljan sam. od firewall-a koristim kerio, mada mislim kako cu ga skiniti jer isto surfam sa FF i pokazalo se kako zaista ima jako dobar FW.
za spyware imam EL, ali morati cu probati search and destroy...
maraschino - PTICICA
FF nema firewal, ako zbog njega nešto želiš maknuti onda maknu EL, što god to bilo...
ADaware+Spybot S&D, surfam na Firefoxu, Windozi sa SP2, Zone alarm Pro i AV NOD32...., Mailwasher Pro, HT antidialer....hehehehe
e da, još i na DUmetru pratim UL/DL graf![]()
pa ti si tomo sigurniji od pentagona![]()
yes, al ti si još gori, imaš Firewall na matičnoj![]()
imao sam al mi je bio dosadan pa sam ga isključio![]()
Moja preporuka ti je Ad-aware se profesional, daleko je najbolji, ima cestih update i tak!
Sto se tice antivira, ja sam koristio bit defender 8.0, koristio nod 32, i u oba slucaja mi je upa virus, pa sam mora defragmentirat disk, jer mi je sve blokiralo!
Sad koristim Zone alarm Security suite, i sve mi ide bez problema, a u njemu imas i firwell, koji je daleko bolji od nortonovog, kasperskog, panda i tak!
Zone alarm je u testovima pokazao 100% učinak što se virusa tiće, tako i za firewall!!!
Moja preporuka je ovaj program, brzo pregledava comp. ne opterećuje sustav!!!
U ovom antiviru skoro sve imaš u jednom, dok kad koristiš nod32, moraš imat i firwall, u glavnom sve posebno!!!
Zone alarm security suite i ad-aware se prfoseional imaj na comp. i siguran si 100%!
Koristio sam svasta, ali bas svasta. i na kraju provalio da je najbolja opcija imat Zone Alar i Ad-Aware SE Professional
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
Kakve veze imaju virusi sa defragmentacijom kompa? To je nešto što bi trebao raditi bez obzira na viruse koji s tim AFAIK nemaju nikakve veze...Izvorno postao simpa
točno je što gog reče... a što se tiče 100% sigurnosti - 100% si siguran samo kad izvučeš žicu iz zida.. i mrežnu i strujnu.... sve ostalo je i više nego dvojbeno...
mene samo zanima otkad je to ZA postao softver koji troši malo resursa... to je bio pošten bloatware s memory leakingom. pred više od godine, ali je bio - stavljali ga ljudi na servere pa nakon više od 24 sata server zagušen pa restart pa ispočetka, dok nisu skužili da ZA zauzima i ne otpušta resurse. na više mjesta na netu (forumi, NG...) sam našao teme i rasprave o tome...
Bookmarks