skinuo sam s MS stranica office 2007 i poceo instalirat ali onda mi je izbaci poruku "there is no apl afecte..." u cemu je problem ?
hvala
skinuo sam s MS stranica office 2007 i poceo instalirat ali onda mi je izbaci poruku "there is no apl afecte..." u cemu je problem ?
hvala
Zadnji uredio 1142007 : 08-10-2006 u 17:12
Da ne otvaram novu temu, pitati ću ovdje. Nakon što sam se prije nekih godinu dana prebacio sa Windows XP Home Editiona (original) na Windows 7 (crackiran) ostao sam i bez MS Outlook paketa. Budući da se ja baš ne razumijem, zanimalo bi me dali ja ikako mogu iskoristiti taj original CD key od XP-a, kako bih instalirao Outlook paket na trenutnu crackiranu 7-icu? Ili možda ima neka dobra duša koja zna kako do Outlook paketa ili barem Worda doći besplatno, malo sam googlao al me strah sa svih strana skidat radi virusa i sl...
Chi non dà tutto, non dà niente!
Licenca za Office nema veze s licencom za Windowse, kupuje se odvojeno. Ključ za Office 2007 koji si koristio prije možeš koristiti i sada.
aha, znači u tome je kvaka. kako ja sebi nisam instalirao Windowse, pa ni taj Office paket, nemam pojma koji je bio CD key. svakako hvala na brzom, kratkom i jasnom odgovoru![]()
trebao si si sačuvali licence key prije reinstalacije..
Najbolje ti je onda koristiti OpenOffice ili LibreOffice a za mail klijenta preporučujem Thunderbird.
Ako pak želiš imati Office i Outlook i sve to legalno onda ti preporučujem da pogledaj Office365.
trenutno koristim OpenOffice i kada pišem npr. seminarski u njemu sve posložim kako treba, al čim odnesem nekome tko koristi Word da to isprinta tekst se pomjeri i izobliči (bez obzira što ga sačuvam u .doc formatu). svakako ću razmisliti o Office365, pogotovo kad počne sezona![]()
OpenOffice je smeće, svakako probaj LibreOffice ili WPS Office.
http://www.wps.com/windows/
WPS Office odnosno stari Kingsoft Office koristim na mobitelu već par godina i nema boljeg besplatnog office paketa, a bolji je i od nekih komercijalnih.
Bookmarks