Prodam ti ja svoj pam III za neku sitnu lovu pa vidi da li ti treba pda ili ne![]()
prilicno sam zagrijan za kupnju pda, samo sto me muci pitanje: ''treba li mi to uopce?''
za sta vi koristite svoj pda, imate neke savjete pri kupnji.
inace pikiram na tungstena t3
Prodam ti ja svoj pam III za neku sitnu lovu pa vidi da li ti treba pda ili ne![]()
kad sam vidio da si postao nesto, mislio sam da ce biti nesto pametno, al sam se sjebo ko i uvijek.
...u biti koristim ga u zadnje vrijeme kao backup za tel. (adresar i ine gluposti), povremena provjera mail-a, čuvanje svih mogučih passworda (nakupilo se toga preko 170 komada), čitanje knjiga, i naravno gledanje filmova u vlaku (jest' da je malo ali...)i ne zaboravimo igrice za razbibrigu...
(usput ako se odlučiš za kupnju vrlo brzo ćeš naučiti ruski - skoro svi warez forumi su tamo a s vremenom skužiš i nešto kineskog)
kakva je komunikacija mobitel<>pda?
Meni preko irde radi sve bez problema...
a koje su sve mogucnosti?
...ako si sretnik sa BT na oba uređaja - milina...
sta je sa bad pixelima? jel ih imate?
...za sada ne (poslije 2 godine) samo što je ekran malo zgreban (od silne upotrebe olovčice ali ne smeta osim kad je isključen pa se vidi)...
Ima i za kupiti onih folija koje preljepiš preko zaslona da se ne oštečuje sa stylousom..
...ma kad sam skužio da i to ima bilo je prekasno pa se bacih u neobuzdano habanje ekrana...
i koji je vas savjet za mene?
ako ti netreba pda ne kupuj ga iz znatizelje....a i gledanje filmova nije komfor s obzirom na trajanje baterije,pda je zamisljen prvenstveno za poslovnjake kojima je potrebno poslat ili primit mail na mjestu gdje to lap nemoze te za neke zabiljeske...sto se tice mene,grafit i papir vodi bitku:-)
...ili još bolje koliko si nezadovoljan mobom (ukoliko si shvatio da ti adresar na istom nije dovoljan, organizer isto tako te da ti nešto zbilja nedostaje) onda si nabavi PDA...
ja sam vise nezadovoljan kompom, odn njegovom velicinom i nemobilnoscu. kada imam npr neki veci dokument, zivcira me gledati ga na kompu, jer moram biti na istome mjestu. znao sam prebaciti na mob, ili ipod, ali onda mozes imati samo text, a i ekran je stravicno mali.
koliko su ustvari jaki palmovi, recimo kakvi su najbolji programi za obradu slika na njima, jaci od painta?
...postoji mobile paint i služi kao i paint na kompu (ovdje se baš i nisu proslavili)...
što se tiće dokumenata i pregled istih za u pokretu ima hrpa app-ova i sasvim su dobri (s obzirom na veličinu ekrana)...
Moj favorit je čitanje knjiga i pregled PDF-a (za ovo koristim repligo) - baš za slučajeve kad si udaljen od kompa a htio bi nešto vidjeti...
Čitanje knjiga u krevetu -mmmmm...![]()
e pa takve stvari su meni super, da nisi vezan za komp(koji mi ide vec na zivce)Izvorno postao dmi
kaj ima samo jedan program za crtanje i obradu slika?! ja sam ih vidio na netu dosta www.palmsource.com
os kupit p900 ,moze sve to i vise a nije pda.:-)
@coma ak misliš na Palmu obrađivat slike, onda...hmm, ma....ne znam kaj da ti velim....hrkljuš
pa ne mislim, ali se samo raspitujem. neznam koliko su uopce danasnji palmovi mocni
Nema to veze sa procesorskom snagom, nego sa veličinom zaslona...
...i sve ti se na kraju svede na operacije iz paint-a...
obradu slike ipak prepuštam app-ovima na kompu...
da, dovoljno mi je recimo da mogu obraditi slike za mob
...to bi se već moglo...
Bookmarks