Ja namjeravam kupiti karticu od Tele2 i stavila bih ga u Motorolu Mpx200,pa me zanima da li tele2 radi na njemu?Da li netko ima tele2 u motoroli Mpx200?
Ja namjeravam kupiti karticu od Tele2 i stavila bih ga u Motorolu Mpx200,pa me zanima da li tele2 radi na njemu?Da li netko ima tele2 u motoroli Mpx200?
da, radi. ja imam u mpx200 tele2 i sve je normalno,
PUNO PUNO TI HVALA!!!PUNO SI MI POMAGAO!
Hvala Bogu da se tele 2 može koristiti u motoroli mpx200.
Kupit cu ga,jedva čekam,možda sutra kupim.
![]()
HVALA PHILLE!
Zadnji uredio Irena : 25-10-2005 u 12:42
Pa, može se tele2 kartica koristiti u bilo kojem mobitelu koji nije zaključan na neku drugu mrežu.
Jasno mi je frish-KI
Hvala Vam na trudu i pomoći
Frish-KI kako ti je sa karticom od Tele2?Jesi zadovoljan?
Ja ga namjeravam kupiti
Sve k'o podmazano. Jest da sam ja kupio uređaj zajedno sa karticom, ali to nema nikakve veze. Za sada nema nikakvih problema. Kupuj!
Ok nema problema
Hvala ti![]()
I mijenjaj "operatera" ispod avatara, izgleda da vip ipak vise nema prednost!
Za ozbiljno, i ja sam ga uzeo pred neko vrijeme, sve radi manje vise OK! Uzeo sam pretplatu!
Zamjerke: povremeni iznenadni gubici signala (vjerojatno zagusenja na mrezi, koliko znam koriste nesto od vipove infrastrukture), nemogucnost biranja pretplatnickoga broja (usprkos reklami: uvjetujemo 095 9...... a dalje sami birate, pa i ne bas, svodi se na to da mozes odabrati zadnje dvije znamenke broja, sran..)!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks