Nije spojen jer treba napraviti modifikacije na kabelu. To će ti objasniti Sljaka ili 3aTmr kada vide ovo.
Jel mogu koristit serial data cabel od siemensa c55 za siemens cv65?
Ak mogu, koje programe trebam i gdje da ih nađem?
Probo sam već sa programom simoco al mi javlja da mob nije spojen.
Nije spojen jer treba napraviti modifikacije na kabelu. To će ti objasniti Sljaka ili 3aTmr kada vide ovo.
Da, potrebne su modifikacije. Postao sam sliku ovdje na forumu u jendoj temi (mislim da se zvala c65 ili cx65) - malo potrazi pa ces pronaci![]()
maraschino - PTICICA
evo da ne trazis. ovo su slike modifikacije x55 kabela da bi u potpunosti radio na x65 seriji...
maraschino - PTICICA
Ja uspio i bez tih preinaka
...pomoću Siemens data exchang esoftware nisam uspio, al sam uspio pomoću simoca i od-a u kombinaciji
pokušo sam ugasit zvuk kamere al ne mogu nać taj zvuk da ga obrišem, uđem pomoću simoca u datoteku system na mobu al tam nema melodije ni u jednom subfolderu!?
Zadnji uredio Darkus : 27-01-2005 u 23:01
Gledaj, kabel od x55 serije mozes koristit za neke stvari tipa update fw-a i jos neke sitne stvari, ali za sve drugo ne mozes...
nema melodije jer nisi uspio otvoriti skriven direktorij sa OD-om. Iako ti je on javio da je gotovo, nije nista napravio.
maraschino - PTICICA
SiMoCo po defaultu ne prikazuje skrivene foldere, potrebno je kad otvoriš explorer u settings stavit kvačicu na show hidden files.Izvorno postao Darkus
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ma jesam sve sam to napravioIzvorno postao Sljaka
BTW dok ne otvorim disk s OD-om ne mogu uopće povezat mob preko SiMoCoa
imam IrDA na PC i nemogu se spojiti s mobitelom(Siemens C65)
možete li mi reči što mi treba da se spojim.
ZVONIMIR
koji program koristiš?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
niti jedan.
ali imam i sony ericssona T310 i za njega koristim "sony ericsson PC Suit"
ali se i dalje nomogu spojiti
ZVONIMIR
Bookmarks