meni radi normalno![]()
ovako...stvar se možda čini jednostavnom ali nije i jako me bedira...kada hoću napisanu poruku poslati na neki broj koji nemam u imeniku, normalno odem na izradu stavke..ali kad se otvori novi prozor on mi prvo postavlja unos tipa (abc) za unos adrese, no međutim ja želim unos broja tipa (123)...da bi to postigao stisnem ljestve iliti (#)...ali to me bedira jer se svaki put zajebem i počnem pisati broj (čitaj kao ''adresu'') napamet i na kraju poruka se ne pošalje, uz obavijest ''neispravna adresa''...
U biti mene zanima može li se to nekako editiraiti/ispraviti pomoću seemova ili je to tipična, da tako nazovem ''bolest'' SWa???
1C9, 58R
![]()
meni radi normalno![]()
Moram priznati da je kod mene brojčani unos, a ne slovčani. Stvar do seema, a ne do SWa...
To je netko jednom na HoFou primijetio, da jednom kad to okreneš i postaviš na slova, ne da se vratiti natrag. Al se ne sjećam o kojem je softu bila riječ. Ako imaš originalne seemove probaj ih vratit natrag pa vidjet da li pomaže. Ako ne, bojim se da će se double-clickat na MultiFlashFlex.exe![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
e nebude...stari seemovi ga uopće ne diraju u dušu...reklo bi se da ostane nepromjenjeno...
Ali taj fakavi brojčani unos sam imao sa SWom od v3 (123,@,abc,abc2), i kad sam stavio ovaj MP 58R...ponovo se zablesao....mislim postavio prvo abc, 123, @, abc2.....
Da, znam točno kaj misliš... sad sam po HoFou lutao, ali previše je toga, a i search mi nije bio preuspješan![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
TNX
evo i ja sam zujio...ali bez uspjeha...
...a ništa...malo ću pričekati pa vidjeti ako naleti netko tko zna možda kako to rješiti
probaj uploadat stari param_tableIzvorno postao BlueNeon
ne znam sto se desilo, nista nisam dirao. Sad sam pokusao sve isto napraviti kao jucer i kad ono vise se ne pojavljuje 123, nego abc kao Blueneonu![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ha ha ha......šalim se....Izvorno postao tomios
Evo stavio sam param_table od V620 flexa ali isto ne radi...
@Inovator...ajd mi pliz pošalji na mail svoj param_table pa da probam...
blue-neon@net.hr
Bookmarks