@mike245
Pokušaj na Blogu @popotnik GPS "Popravilo nedelujočega nuvija"
Pozdrav,kako mi računalo nije htijelo prepoznati Garmina,u device manageru je bio ali u file exploreru ga nema,tako da sam se odlucio za formatiranje garmina,kako mi ga je racunalo ne prepoznalo nisam mogao napraviti back up.Poslije formatiranja kad ga upalim stoji samo logo garmin i ništa dalje,jasno ako nema softwera,pa zelim ovim putem pitati da li netko ima link za skidanje frimwera pa da stavim na njega ili je to bilo to za moj Garmin...
@mike245
Pokušaj na Blogu @popotnik GPS "Popravilo nedelujočega nuvija"
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Garmin mora da se upali i potpuno prazan ( kad nema ništa na uredžaju ).
Kod tebe problem je u tome, da je nešto iskrsnulo u samom FW.
Ako češ sljediti ideji od Walter66 onda prvo brobaj skinuti paket za 13xx/14xx za popravit i onda u preboot flešaj iz folder Original, da vidiš dali če ga Pc prepoznati ili ne, ako ga neče onda idi kroz cjeli postupak.
Ako dobiješ error "No update available " onda javi pa čemo napraviti druki pack.
Prvo,puno Vam hvala na odgovorima,skinuo sam paket za 13xx/14xx i slijedio korake ali nista se ne desava,sad ga racunalo uopce ne prepoznaje,nema ga vise ni u device manageru,kad spojim ugašen nuvi na računalo nuvi se upali i samo stoji garmin logo,probao sam tiskat po svim kutevima nuvija ali nista,na njemu imam i sd karticu,niti nju ne prepoznaje,neznam,kak izgleda da je stvarno umro...
Nesmiješ tiskat nego moraš držati ljevi gorni ugao prije konektaš nuvija na pc i onda ti ga updater prepoznaje ali ako nisi instalirao garmin usb drivere sa garmin stranice onda ti ga neče vidjeti.
Reci nam što si dosada napravio, da vidimo kako dalje.
Poslao ga na servis u Garmin,budemo vidli sta ce izmislit,hvala svima na odgovorima...
Bookmarks