canon
Olympus
Canon
Who cares,glavno da slika
U globalu , koji su bolji ?
kad se usporeduej svaki cjenovni razred , dakle. olympus jeftini vs canon jeftiini itd.
ja sma za olympus![]()
![]()
canon
Olympus
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Olympus
daj nemojte bit tolko rjeciti
imate kakve argumente?
bolji / jednostavniji izbornik , kvalitetnije slike , +++ ?
Who cares,glavno da slika dobro
canon
@hrvoje xyz
Ako ti je do recenzija zaleti se na
www.steves-digicams.com
i citaj dok se ne izmoris.
Olympus zato samo sto ga imam
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
canon .......
i jedan i drugi... ono sto je olympus bio pred 5 godina, to je danas i canon -> sam vrh!!!
ja imam canon a80 stavio sam 512 mega nutra baterije od 2100 mAh i nis mu ne fali...ekrancic se fino moze vrtit i to mi je jedino bitno
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
pa canon je ipak marka sa malo vecom tradicijom od olympusa
imam olympus i zbilja je dobar, ali nedavno sam vidjela fantastične fotke canona ixus400...
like fire....be alive
Mene još uvijek ovaj olympusov c70 fascinira, evo vam dio jedne fotke (u originalu je slikano na najslabijoj rezi, a to je 3072x2304 piksela), makro sa 10-ak centimetara, u skoro pa mračnoj prostoriji sa flashom...
http://web.vip.hr/mobil4.vip/forum/olympus_c70.jpg
ja sam se dosta razočarao u ixus, ali neki malo stariji model (od prije 2 godine)...no danas je vjerojatno drukčije..Izvorno postao U-NiQ
a olympus mi je super, isto iz osobnog iskustva... iako razmišljam da si nabavim neki sony u neko dogledno vrijeme...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
da odličan tić je c70, ali moram priznati da mene puno više fascinira ona fotka etikete ožujske pive, gdje se vidi svaki sloj farbe na etiketi...Izvorno postao gog
![]()
canon...imam a85....Zasto canon??zato sta ga imam i SUPER JE :-)
canon zato što ga imam
Pa opce tu nema neke velike razlike...moj fotic ima 3.2 megapixela,a onaj sa 4 ima potpuno jednaku sliku.![]()
Ovu sliku sam slikala Olympus camedia C-350 foticem![]()
whatever
Bookmarks