Sad počinje polako ličit WP na nešto ajde.
Ali brate, bijela pozadina ubija![]()
Evo, s obzirom na to da sam ja jedini kaj se voli pokazivati sa svojim dizajnerskim ukusom evo trenutni izgled.
Bijela tema mi se posebno sviđa od kad sam nabavio carbon fiber vinyl za svoju LjumijuMeni osobno izgleda super na crnom mobu, ove crne crte i crni detalji me podsjećaju na Stormtroopere pa mi je zato još više epic
![]()
Jel to Slickwraps?
Nabacit ću ja par slika kad mi većina tileova bude prozirna.
Inače družio sam se s crvenom L920 par dana, ali je nisam zadržao zbog lošije baterije i manjka memorije.
Predobro izgleda L920 u Sormtrouper izdanju! Vidi se da ju nisi uslikao s drugom Lumijom, previše je šuma na slici.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Nope, neki Pacers Skin. Koliko sam gledao Slickwraps nema za L920, ima samo za L1020.
Manjak memorije na L920? Pa kaj ti imaš sve na mobitelu
A crvena Lumia mi je tiha patnja, kad prođe garancija ovoj mojoj onda uzimam novi OEM shell
Slikano sam nekakvim Acer tabletom, niš drugo nisam niti očekivao od kamere![]()
I meni bi sjela crvena L1520. Sad imam Ativ u crvenoj futroli.
Dobio sam ponudu zamjena L920 - Ativ jedan za jedan, no odustao zbog navedenih stvari.
Pa trenutno imam 16+32 i to mi postaje malo tako da...
Ma imam cca. 20 GB glazbe, par većih igara, materijale za faks, karte... Nakupi se dosta.
meni je memorija uvijek i svuda problematična: koliko god imam, uvijek fali i uvijek se patim kad treba odlučiti što obrisati![]()
Je ga komplicirate ekipa... gdje su oni dani kada je sony ericsson k700 bio hit sa čak 41 MB interne bez SD. haha :-P
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Eh, a gdje su dani kad je Nokia ponudila s modelom 3510 memoriju za nezamislivih 150 SMS poruka koje ste mogli imati u mobitelu umjesto dotadašnjih 30-ak!
Nego, ja sam konzervaKod mene prolazi isključivo "crni svijet" kod smartphonea. Evo baš neki dan imao ponudu Lumia 1020, žuta, za 1900kn i odbio. Istina Bog, nisam bio ni pri novcima.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Prvi put stavljam slike ovdje,nadam se da neću nešto zabrljati.Portret moje kćerke by Žvaki iz Anubisa.
Reality is wrong.Dreams are for real.
Bookmarks