Ima li netko konkretne iformacije o tome da li bih ja lovio ikakve radio stanice kada bi uzeo DAB radio tu kod nas u hrv... koliko znam u americi to funkcionira, a ima nešto i u UK-u i Njemačkoj...
Ima li netko konkretne iformacije o tome da li bih ja lovio ikakve radio stanice kada bi uzeo DAB radio tu kod nas u hrv... koliko znam u americi to funkcionira, a ima nešto i u UK-u i Njemačkoj...
kod nas čisto sumnjam, mislim da nijedna radio stanica ne emitira DAB.... A strane (iz njemačke) teško da ćeš uloviti.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ne, ništa od toga, definitivno, barem zasad...koliko sam čuo, ni ne planira se ulaganje u taj oblik emitiranja...a kad pogledaš jedan lame RDS je kod nas gotovo neiskorišten, izuzev ajde, ORa... dok recimo u Bosni i Srbiji gotovo sve stanice iskorištavaju sve potencijale te tehnologijeIzvorno postao whiteboy
a onako informativno a kaj će ti to?
i RVG iskorištava RDS koliko i OR, njima svaka čast, ostali nek se srame...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
točno! a oni od kojih bi se to najviše očekivalo......Izvorno postao whiteboy
like fire....be alive
ostali naplaćujubarem neki...
Ja znam da niti jedna naša stanice ne emitira DAB, nisam siguran, ali mislim da to ide preko satelita?!? Boli me za naše stanice, samo bi htjeo bolju kvalitetu zvuka, analogno emitiranje na FM-u je zastarjela tehnologija...
isto ko i analogna televizija, a di smo mi od HDTV-a...Izvorno postao gog
a DAB nejde prek satelita koliko znam...
Oni na tome dižu lovu![]()
...da DAB ne ide preko satelita (iako ima i toga) i što je najgore na području 'rvacke nema šanse da išta uhvatiš (ipak smo mi vjerniji lampašima)...
U Sloveniji ti se ponekad i zalomi da se možeš poslužiti istim ali pretežno njemačko govorno područje (pitam se zašto)...
U biti DAB je dušu dao za one stare aktivnosti - skidanje pjesama direktno iz etera...![]()
Ako uz DAB nabaviš vanjsku antenu i stup jedno 6-8 m, mogu ti pokazati više lokacija s kojih ćeš sigurno slušati njemačke stanice.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
a kaj ak bi on to za auto? ima auto-radio DAB prijemnika...
Ima i antenskih stupova za montažu na auto. Jedini problem je vožnja ispod podvožnjakaIzvorno postao whiteboy
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
je pa nemoj sad pretjerivati,znaš da smo mi uvijek zadnja rupa na.....
A što je ustvari DAB radio? Digitalni radio ili?
Dkračenica od Digital Audio Broadcast, ukratko radi se o digitalnom prijenosu zvuka radio valovima...
ma da ali vani di DAB postoji dovoljno je kupiti modul za auto (svi glavni proizvođači auto akustike to imaju), velik je ko pojačalo i dolazi s malom antenom (ko onom za mob)...
Bookmarks